To je to što me zanima!

Odredili su datum suđenja Alecu Baldwinu za ubojstvo iz nehaja

Ovo će glumcu biti prvi put da je izveden pred okružni sud u Novom Meksiku. Međutim, Alec će se na suđenju pojaviti virtualno
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (65) suočava se s optužbama za ubojstvo iz nehaja nakon što je slučajno upucao kamermanku na filmskom setu. Suđenje je zakazano za 1. veljače, prenosi Daily Mail

TRAGIČAN SLUČAJ Glumac Alec Baldwin optužen za ubojstvo snimateljice iz nehaja: Prijeti mu i zatvorska kazna...

Ovo će glumcu biti prvi put da je izveden pred okružni sud u Novom Meksiku. Međutim, Alec će se na suđenju pojaviti virtualno. Ako ga proglase krivim, mogao bi dobiti kaznu od 18 mjeseci zatvora.

Alexander Rae Baldwin, kako je imenovan u ovom slučaju, optužen je za ubojstvo iz nehaja nakon što je porota glasala za podizanje optužnice protiv njega, 19. siječnja. 

Ranije je bio optužen zbog smrti snimateljice Halyne Hutchins, ali su prošlog travnja optužbe odbačene. Lokalni tužitelji su naveli da su došli do dodatnih činjenica zbog kojih je potreban novi sudski proces. Odvjetnica Halyninih roditelja i sestre se oglasila nakon nove optužbe.

SUDBINA GLUMCA OSTAJE NEIZVJESNA Alec Baldwin je na snimanju filma upucao snimateljicu, novo izvješće: 'Povukao je okidač...'

- Naši su klijenti uvijek tražili istinu o tome što se dogodilo na dan kada je Halyna Hutchins tragično ubijena - rekla je. Baldwin tvrdi da je slijedio zakone o sigurnosti oružja te rekao da je kriv oružar ili posada. 

Podsjetimo, Baldwin je 2021. godine ustrijelio Halynu na setu filma 'Rust', a snimateljica je preminula. U incidentu je bio ozljeđen i redatelj Joel Souza. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Miške 31.01.2024.

    Odvratan i antipatičan napuhaljec

  • Allisella 31.01.2024.

    >>>>> Dobrodošli u najbolji intimni klub - - - Top25.fun

  • Demețra 31.01.2024.

    Šta nije on oslobođen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare