To je to što me zanima!

Oduševila se: Nikolina Pišek upoznala je Matijine roditelje

LJUBAV NA DALJINU Obitelj njezina dečka Matije Ćorkovića, srpskog poduzetnika iz Berlina, oduševila je voditeljicu. Svadbu ne planiraju jer im je zasad lijepo ovako
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek (35) otkrila nam je da uživa u vezi s Matijom Ćorkovićem (33). No ne razmišlja o udaji za srpskog poduzetnika sa stalnom adresom u Berlinu.

- Dobro smo se upoznali. Drage su mi njegove mane i vrline, ali zasad nam je ovako lijepo - rekla je voditeljica. Dodaje da je nedavno upoznala i Matijine roditelje s kojima je oduševljena. Detalje ipak nije htjela otkrivati. Za Matiju govori da je brižan i romantičan muškarac. Često je izvodi na romantične večere. Par je u vezi oko godinu dana. Nikolina često putuje Matiji u Berlin i on k njoj u Zagreb. Ona kaže kako ljubav na daljinu ima i svojih prednosti.

- Dobro je što si ne stignete dosaditi, ali to nije za nesigurne osobe jer tada postane mučenje - nedavno je rekla Pišek, koja ima 13-godišnju kćer Hanu.    

Idi na 24sata

Komentari 13

  • juran 17.10.2011.

    A ja sam mislio da hoda sa zidarom ili malerom, a gle čuda- poduzetnik!

  • Babalooey 16.10.2011.

    ava karabatić-nikolina pišek-gianna apostoloski-modni mačak-severina...bogvammaterjebo jeste vi normalni, hoćete više prestati s tim konjovodcima?

  • Viktorija0107 16.10.2011.

    Ja ipak imam dojam da ona još uvijek u dubini svog srca misli na KIKIJA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare