To je to što me zanima!

Odustala je od dijete: XXL Rihanna ‘fura’ kile i seksepil...

Šuška se da je pjevačica u vezi sa saudijskim poduzetnikom i milijarderom Hassanom Jameelom, bivšim dečkom manekenke Naomi Campbell
Vidi originalni članak

Ljepotica s Barbadosa nedavno se pohvalila vlastitom kolekcijom seksi donjeg rublja Fenty Beauty koja nudi i XXL liniju za punije žene. Rihanna (30) s obožavateljima rado dijeli fotografije na kojima zavodljivo pozira u opravicama s vlastitim potpisom, ponosno pokazujući svoje obline i višak kilograma. 

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šuška se da je pjevačica u vezi sa saudijskim poduzetnikom i milijarderom Hassanom Jameelom, bivšim dečkom manekenke Naomi Campbell (47).

Inače, pjevačica je nedavno imala problema s opsjednutim obožavateljem koji je u njezinoj kući proveo cijeli dan i tamo prespavao, a ona se, na sreću, nije pojavila. 

NOVI PROJEKT Poduzetna Rihanna: Pokazala kolekciju seksi donjeg rublja

- Samo sam se htio seksati s predivnom Rihannom, rekao je fan Eduardo Leon (26) policajcima u  nakon što su ga uhitili i odveli iz luksuznog doma pjevačice u Los Angelesu. Savladali su ga šokerom.

Eduardo je raspakirao svoju torbu, i kako tvrde, punio mobitel. Već je 4. svibnja provalio u krivi dom u blizini, misleći da glazbenica živi tamo. Optužen je za provalu, uhođenje i zastrašivanje, a jamčevina mu iznosi oko 838 tisuća kuna. 

UHITILA GA POLICIJA Manijak spavao kod Rihanne: 'Htio sam se seksati s njom...'

Rihanna je za to vrijeme bila u New Yorku.

VIDI OVO! Ovo su celebrity koje je slava skoro uništila. 

Nešto vam je ispalo: 12 najljepših bradavica Hollywooda

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Medici 22.05.2018.

    Jeste vi čoravi?!?!?Koji XXL model?? Ženska možda nosi veličinu 42 (ako)...pa to je vitka žena :) Bolesnog li svijeta....

  • fućka mi se 22.05.2018.

    O čemu vi? Kakakv XXL? Malo je punačkija, što bi se reklo, ali koliko vidim ima liniju, nije pretila ili ti debela, čisto ok. Gledam prošlo ljeto na plaži cure 20 godina, a većina ih ima "šlauf" oko struka, e to je problem. Ova je čist ok

  • 21.05.2018.

    zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare