Show

Komentari 19

Poduzetna Rihanna: Pokazala kolekciju seksi donjeg rublja

Poduzetna Rihanna: Pokazala kolekciju  seksi donjeg rublja

Pjevačica je istaknula da je na kolekciji radila nekoliko godina, a seksepilno rublje namijenjeno je ženama koje žele ugoditi sebi. Dostupna je u 210 zemalja

Korzeti, podvezice, čipka, remenje i lisice samo su dio modne linije Savage X Fenty koja osim standardnih veličina u ponudi ima i “plus size” modele.  Rihanna (30) je istaknula da je na kolekciji radila nekoliko godina, a seksepilno rublje namijenjeno je ženama koje žele ugoditi sebi. Dostupna je u 210 zemalja.

- Zabavno je birati rublje. Jedan tjedan možete biti slatke i razigrane, a sljedeći crne udovice. Riskirajte s donjim rubljem - poručila je pjevačica s Barbadosa na promociji. 

U kolekciji je i linija pod nazivom “Crna udovica”, koju Rihanna opisuje kao riskantnu i ultraseksi. 

Inače, Rihanna, odvjetnica Amal Alamuddin Clooney (40) i modna dizajnerica Donatella Versace (63) nedavno su se našle u ulogama voditeljica e 70. Met Gale u njujorškom Metropolitan Muzeju umjetnosti. 

Ovogodišnja tema, najvažnijeg modnog događaja koji 'pomiče granice' u odijevanju, bila je 'Nebeska tijela - moda i katolička mašta'. Kao i svake godine, bilo je, po mišljenju modnih stručnjaka, velikih gafova na crvenom tepihu.  

PROČITAJTE I OVO: 5 savjeta kada pošalješ seksi poruku krivoj osobi

Pjevačica  je stigla u outfitu srebreno-bijele boje, a na glavi je imala kapu inspiriranu dizajnom papinske kape.

žVIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

- Papa je stigao na zabavu - komentirali su njezini obožavatelji, dok su neki zaključili kako je otišla 'predaleko' i neukusno se odjenula.

Najčitaniji članci