To je to što me zanima!

Oglasila se kći Šabana Šaulića: Nikad više ništa neće biti isto...

Ilda je nazvala oca dok je bila u studiju, a on se spremao za put u Njemačku. Javio se i bio je raspoložen, a ona mu je rekla neka upali kameru jer ga dugo nije vidjela
Vidi originalni članak

Kći narodnog pjevača Šabana Šaulića,pjevačica Ilda Šaulić (40), prvi put se oglasila u javnosti poslije smrti oca, prenosi Express tabloid

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bol za cijeli život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovjek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pjesme koje će zauvijek živjeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kad se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gdje sam nalazila snagu - ispričala je Ilda.

Istaknula je da je majci Gordani najteže pala tragedija. 

'ONA JE ZA POHVALU' Menadžer: Šabanova žena je vratila novac i ništa ne duguje

- Ona je 45 godina vodila njegov život i karijeru. Sve teško podnosi. Kad je s nama dobro se drži. Mi smo tu za nju u svakom trenutku - rekla je pjevačica. 

Ilda je posljednji put s ocem razgovarala kad se spremao za put u Njemačku. 

- Bila sam u studiju i spremala novu pjesmu. Inače, nisam imala običaj da ga obavještavam što snimam, ali taj dan sam baš poželjela pozvati ga. Javio se i bio je super raspoložen. Rekla sam mu neka upali kameru jer ga nisam dugo vidjela. Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim - rekla je Šabanova kći. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • black_cat 03.06.2019.

    u redu, zahvaljujemo na nepotrebnom infu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare