Obavijesti

Show

Komentari 3

Menadžer: Šabanova žena je vratila novac i ništa ne duguje

Menadžer: Šabanova žena je vratila novac i ništa ne duguje
19

Šabanov menadžer Zvonko Grujić govori da je udovica kralja narodne muzike Gordana Šaulić novce od unaprijed plaćenih nastupa uredno vratila i da ne duguje ništa...

VIDEO

Šaban Šaulić poginuo je 17. veljače u 68. godini u prometnoj nesreći u Njemačkoj. Sa suprugom Gordanom (61) bio je u braku 43 godine, a imaju kćeri Ildu Sanelu te sina Mihajla.  

Srpski mediji prenose kako Zvonko Grujić, menadžer i prijatelj pokojnog pjevača Šabana, govori o oporuci i o novcima od unaprijed plaćenih nastupa pokojnog pjevača. Zvonko tvrdi kako je udovica kralja narodne glazbe, Gordana Šaulić, vlasnicima ugostiteljskih objekata vratila sav novac koji su unaprijed platili za nastupe i da im ne duguje ništa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:17

Također Zvonko kaže kako je Gordana žena za svaku pohvalu, da nikada nije nikom ostala dužna. Dodaje da su novčane stvari oko nastupa odmah poslije pokopa sredili i da sada nikome ne duguju ništa. 

Podsjetimo, prema nedavnom pisanju Kurira, udovica Gordana navodno mora vratiti oko 1.700.000 kuna dugova za gaže koje su zakazane do kraja godine. Udovica kralja narodne muzike, koja je bila i njegov menadžer, navodno je uzimala 50 posto od svakog ugovorenog nastupa unaprijed, a od nekih čak i cijeli iznos, pisao je Kurir.

- Šaban je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovjek kojeg sam upoznao u životu. Mi smo imali neke svoje tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pjevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je učinio za mene. Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu? Baš sve, jer sam ja s njim počeo raditi prije 17 godina - prisjetio se i osvrnuo Grujić na njegovu suradnju sa Šabanom.

Kada je pisao oporuku Šaban je imao povjerenja u svog menadžera. 

- On je u mene imao 100 posto povjerenja, jer sam ga ja zaista smatrao pravim prijateljem. On je napisao oporuku još prije tri, četiri godine i tada sam saznao da sve ostavlja svojoj djeci i ženi, koje je najviše i volio. Za njih mu ništa nije bilo teško - kaže Zvonko, prenosi Alo.rs.

Odlazak kralja narodne glazbe: Šaban Šaulić poginuo u nesreći
Odlazak kralja narodne glazbe: Šaban Šaulić poginuo u nesreći

Dodaje i kako je Gordana Šaulić uvijek bila glava kuće, i da nije bilo nje da bi Šaban sve novce potrošio po kavanama.

Šaulić se rodio 6. rujna 1951. u Šapcu u Srbiji. Poznat je pod nadimkom 'Kralj narodne glazbe', a njegovi hitovi 'Dođi da ostarimo zajedno' i 'Dva galeba bela' smatraju se najbolje otpjevanim narodnim pjesmama. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...