To je to što me zanima!

Oguz dolazi u konak kako bi isprosio Narin, no stiže i Baran

Oguz i Narin odlaze porazgovarati nasamo. Narin mu govori kako da bude blaži prema Deniz jer mu je ona jedino dijete, a da mu ona drugo dijete ne može podariti
Vidi originalni članak

Ebru i Baran su prenoćili u policijskoj postaji. Sada kad je saznala da je njezin sin rođen živ, Ebru više ništa ne može zaustaviti da dođe do istine. Iznenadno do nje dolazi žena koja je bila svjedok prilikom porođaja i tvrdi joj kako je njezin sin živ. Govori joj kako je vidjela njezinog muža da dijete daje drugom muškarcu, a sa njim je bila i jedna žena. 

Kenanov čovjek dolazi do Ebru i govori joj kako si dokazi upućuju na jednog čovjeka, Kendala Šamverdija te joj govori da odgovore potraži kod njega. Ebru kreće obračunati se s Kendalom. 

Oguz i Narin nakon turbulentne večeri s Deniz odlaze porazgovarati nasamo. Narin mu govori kako da bude blaži prema Deniz jer mu je ona jedino dijete, a da mu ona drugo dijete ne može podariti. Usprkos tome, Oguz joj kaže kako je voli i da to neće ništa promijeniti. 

Kenan šalje Ozlem neke dokumente za koje ni sama nije sigurna što je te joj govori da će doći vrijeme kada će ih iskoristiti. Oguz dolazi u konak isprositi Narin, no u konak dolazi i Baran.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pegla4 20.07.2015.

    bit ce belaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare