To je to što me zanima!

Ojdanić: 'Održavanje rutine mi pomaže da sada ne poludim...'

Televizor joj se pokvario usred potresa, ali ima Internet i Netflix pa sa svojom obitelji pogleda i pokoji film, pregleda djeci zadaću i sluša vijesti barem dva puta dnevno. Uz to, glumica nije zaboravila na vježbanje u karanteni
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vlatka ljuta: Neće vam trebati nokti kada ljudi krenu umirati

U jeku korona virusa svi provode dane u izolaciji kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje od zaraze. Mnogi poznati podijelili su svoje osjećaje i svoje trenutno stanje sa svojim pratiteljima. Svojim se obožavateljima javila i glumica Ecija Ojdanić (45), koja je na svom Instagram profilu napisala podužu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogiblja djevojčice, pa smrt u obitelji - taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim i da zadržim zdrav razum je pokušaj održavanja rutine. Buđenje, doručak, vježbanje, ručak, pospremanje nakon ručka, pokušaj čitanja... Mada sam jako dekoncentrirana i moram se truditi da mi misli ne lutaju - započela je Ecija svoju objavu.

Dodala je kako joj se televizor pokvario usred potresa, ali ima Internet i Netflix pa sa svojom obitelji pogleda i pokoji film, pregleda djeci zadaću i sluša vijesti barem dva puta dnevno.

-  Imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dođe na red. A ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima - zaključila je Ecija.

Njezini su joj obožavatelji u komentarima pisali ohrabrujuće riječi i pokušali je utješiti kako će svemu ovome doći kraj i da će uskoro sve ponovno biti u redu. 

ECIJA OJDANIĆ: 'Muški kolege su i dalje bolje plaćeni od nas, ne razumijem'

Uz poruku je objavila fotografiju na kojoj vježba. Glumicu ni izolacija ne sprječava da i dalje radi na svojoj zavidnoj liniji.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mada Peršić: 'Ako treba, vratit ću se medicini i pacijentima...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • morbidmen1 26.03.2020.

    Ajde me prosvitli. Kako more luda baba poludit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare