To je to što me zanima!

Okupili zvijezde radi remakea kultnog filma: Svi ih popljuvali

Prvo je film trebala financirati tvrtka Weinstein Company, ali su onda zbog brojnih seksualnih optužbi Harveyja Weinsteina, godinu dana kasnili s projektom...
Vidi originalni članak

Francuski film Nedodirljivi iz 2011. godine je polučio nevjerojatan uspjeh u kino dvoranama diljem svijeta. Čim je film izašao, priča o neobičnom prijateljstvu između siromašnog mladića i bogatog paraplegičara je osvojila srca gledatelja. Sada su Amerikanci napravili svoju verziju 'The Upside', i to sa zvijezdama poput Kevina Harta (39) , Nicole Kidman (51), Bryana Cranstona (62), Tatea Donovana (55)...

Publika nije oduševljena trailerom i najavom američke verzije. - Najbolje u ovom filmu je to što vas možda 'upozna' s originalnim filmom pa pogledate to remek-djelo - kažu kritičari. Društvene mreže vrve od negativnih komentara.

- Ne vjerujem da može biti dobar kao francuski - napisao je jedan filmofil, a drugi je samo kratko prokomentirao 'kakav užas' nakon ogledanog trailera.

Film je trebao biti gotov još prošle godine, ali su mijenjali filmski studio. Prvo je film trebala financirati tvrtka Weinstein Company, ali su onda zbog brojnih seksualnih optužbi Harveyja Weinsteina (66), godinu dana kasnili s projektom.

Loše kritike također nisu pomogle projektu, a ni to da su najavljivani Idris Elba (46) i Colin Firth (58) odustali od projekta. 'The Upside' će stići u američka kina 11. siječnja iduće godine.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • STorm5 06.10.2018.

    Svaki film ili serija koju Ameri idu snimit u odnosu na original ispadne tesko smece. Original je original i cemu snimat novu verziju!? Francuzi su napravili remek djelo koje Ameri ne mogu nadmasit.

  • fandango 06.10.2018.

    Ovo nije priča nego film snimljen po istinitom događaju. Original je odličan, nema šanse da to ameri stignu.

  • šargopirgasta 06.10.2018.

    Uopće mi nisu jasni ovi Amerikanci sa svojim varijantama filmova, ono, čemu to? Film je genijalan, što zbog radnje, što zbog jednako genijalnih glumaca. Teško da kopija može nadmašiti original. Pogotovo ovaj Kevin, izgleda ko parodija prema Francuzu

Komentiraj...
Vidi sve komentare