To je to što me zanima!

Oliver postao počasni građanin Splitsko-dalmatinske županije

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara rekao je da je Splitsko-dalmatinska županija motor hrvatskog juga i privilegija svim pripadajućim gradovima, piše Slobodna Dalmacija
Vidi originalni članak

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu bila je danas svečana sjednica Županijske skupštine povodom obilježavanja Dana i 25 godina Splitsko-dalmatinske županije te blagdana sv. Jeronima. Župan Blaženko Boban i predsjednik Skupštine Petroslav Sapunar zaslužnim građanima uručili su nagrade Splitsko-dalmatinske županije.

VESNA DRAGOJEVIĆ: Oliver je do zadnjeg dana zezao snahu da je velika zbog trbuha

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara istaknuo je kako je Splitsko-dalmatinska županija motor hrvatskog juga i privilegija svim pripadajućim gradovima, ali i obveza da zajednički grade prostor i uspjehe, piše Slobodna Dalmacija. 

Glazbenika Olivera Dragojevića posmrtno su imenovali počasnim građaninom Splitsko-dalmatinske županije. Nagradu je primila njegova supruga Vesna.

Nagrade za životno djelo dobit će sopranistica Cyntija Hansell Bakić, biskup Slobodan Štambuk i profesor doc. art Anđelko Mrkonjić.

ADIO, KAPETANE Tisuće ljudi na sprovodu: Oliver je pokopan uz bakljadu Torcide

Podsjetimo, legendarni pjevač Dragojević preminuo je 29. srpnja u 71. godini u KBC-u Split. Iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira Davora (39). 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tomo100brt 28.09.2018.

    Meni je on odličan pjevač bio, ali ovo je glupost. Kakva mu korist od ovoga kad nije živ? Veću glupost nisam vidio.

  • 28.09.2018.

    Njemu sad to ništa ne predstavlja..

  • moreuduši 28.09.2018.

    Oliver bi vam rekao da niste normalni i da to ne želi. Čuvajte uspomenu na njega pjevajuči njegove pjesme. To je sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare