To je to što me zanima!

Olivera Balašević izbrisala fotke s Đorđem i vratila djevojačko prezime, pa zabrinula fanove

'Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom, napisala je
Vidi originalni članak

Olivera Balašević (62), supruga preminule legende Đorđa Balaševića, na Facebook profilu pojasnila je zbog čega je na koricama njezine nove knjige istaknuto djevojačko prezime Savić, a ne ono koje je dobila u braku s glazbenikom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime,  djevojačko prezime na knjizi dodatno je zabrinulo obožavatelje koji su prije toga primijetili da je Olivera izbrisala sve fotografije s pokojnim Đorđem na svom Instagram profilu.

U podužoj objavi pratiteljima je objasnila kako se ne radi o nikakvom skandalu. 

- Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede… Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begej - započela je u objavi pa nastavila: 

- Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkurira „zadrugarima“ i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razloga postaneš takozvana „javna osoba“, najčešće te poistovjete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju. Naprosto mi lakne kad vidim da nigdje nitko ništa nije objavio o mojoj djeci, mojoj obitelji, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vijesti svelo uglavnom na prenošenje s nečijih osobnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namjernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe.

U OPJEVANOJ ULICI Olivera Balašević pokazala je unutrašnjost kuće koju je desetljećima dijelila s Đorđom

Zbog ovakve situacije, Olivera se odlučila i osobno pojaviti na promociji knjige u Vrbasu u Srbiji.

Fotografije s promocije objavila je na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mini69 15.11.2021.

    Po nicemu ga nije zasluzila

  • retita🦋 15.11.2021.

    I nitko više nije bitan. Svi su pesak prezren i sitan. Pesak ispod nas...

  • NaCl na Ranu 15.11.2021.

    Brzo pao u zaborav?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare