To je to što me zanima!

Olivera Balašević o djetinjstvu: 'Ponekad je teže izaći na kraj s izobiljem nego s oskudicom...'

Poznata glumica i supruga pokojnog Đorđa Balaševića jučer je podijelila ulomak iz svoje nove knjige 'Planeta Dvorište', u kojem se osvrnula na siromaštvo u kojem su živjele ona i njezina majka
Vidi originalni članak

Olivera Balašević (61) jučer je objavila kratki animirani film 'Čađava bajka' nastao po njenom romanu 'Planeta Dvorište' u kojem prikazuje svoje djetinjstvo i gubitak voljenih osoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-Da ne bude zabune, moje djetinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a sretne kad se žive. Siromašnu djecu, svom srećom, žale svi osim siromašne djece. Mislim da je moje najveće bogatstvo bilo to što tad nisam ni pomišljala na siromaštvo, a ni kasnije ga nikad nisam vidjela kao neko veliko zlo. Naprotiv, upoznavši i najudaljenije planete sazviježđa, počevši od djece uz koju sam učila škole, pa sve do djece koje sam u školi podučavala, shvatila sam da je ponekad mnogo teže izaći na kraj s izobiljem, nego s oskudicom - napisala je u opisu filma.

Olivera je svoj prvi roman 'Planet Dvorište' predstavila lani, a jučer je na njenom YouTube kanalu bila premijera dvominutnog filma u kojem prikazuje svoje teško djetinjstvo i gubitak svojih omiljenih ljudi: majke koja ju je, unatoč siromaštvu, odgajala najbolje što je mogla, i muža Đorđa Balaševića koji je preminuo prije 51 dan od posljedica upale pluća uzrokovane koronavirusom.

ČOVJEK S MJESEČEVIM OČIMA Balaševićev sin najavio zanimljiv projekt posvećen ocu

Prije nekoliko dana, Olivera je posvetila objavu svom neprežaljenom suprugu.

-Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gdje znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih - napisala je.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nicehash 10.04.2021.

    I pogubi se tako čovjek, nestane. I od previše... i s premalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare