Show

Komentari 1

Balaševićev sin najavio zanimljiv projekt posvećen ocu

Balaševićev sin najavio zanimljiv projekt posvećen ocu

Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi, ali morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro ćete saznati i bit ćete oduševljeni, napisao je Aleksa na Instagramu

Aleksa Balašević (27) oglasio se na Instagramu nakon dužeg vremena i najavio projekt koji je, kako se čini, povezan s njegovim pokojnim ocem Đorđem Balaševićem koji je preminuo 19. veljače. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Za sve koji su me pitali kako sam, hvala im od srca. Kako mogu biti osim ponosno kao i oduvijek. Vratih se poslu konačno. 9. Megdan koji će biti sigurno najveći do sada sudeći po tome kakvo svjetsko ime dolazi u naš ring, održat će se uskoro. Datum objavljujemo za par dana. 10. jubilarni, koji je sljedeći, se već počeo pripremati. Naravno, ono što svi iz dana u dan nestrpljivo pitate, pogotovo od novinara je Megdan film. Datum, glumci, scenarij i, naravno, koji će poznati glumac imati čast glumiti 'Čovjeka s mjesecom u očima - započeo je.

- Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi, ali morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro ćete saznati i bit ćete oduševljeni - napisao je Aleksa koji se bavi organizacijom borilačkih mečeva na svom Instagram storyju. 
"Čovjek s mjesecom u očima" je jedna od pjesmi njegova oca Đorđa. 

Inače, Aleksa se 10. ožujka oglasio prvi put nakon očeve smrti i objavio fotografiju s njim i majkom Oliverom.

- Kada si ti u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti. Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno tako - napisao je Aleksa uz fotografiju na kojoj su i on i njegovi roditelji odjeveni u identične majice njegova projekta "Megdan". 

Najčitaniji članci