To je to što me zanima!

'Probali smo baš sve. Bio je sve lošije, na kraju je samo zaspao'

Nije bio u bolovima niti u agoniji niti se mučio. Sprovod će biti u Vela Luci jer to je bila njegova želja oduvijek, kazao nam je sin Dino. Vesna nije imala snage razgovarati...
Vidi originalni članak

Legendarni pjevač Oliver Dragojević preminuo je danas u 5 sati ujutro u 71. godini u KBC-u Split.

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39). 

ODLAZAK LEGENDE Gibo: Oliveru nikad niti jedna rečenica nije počinjala s 'ja'

Na mobitel Oliverove supruge javio se njegov sin Dino. Vesna nije imala snage razgovarati.

- Teško je. Probali smo sve. Profesor Vrdoljak koji je vodio Oliverovo liječenje je najbolji u Europi, ali bolest je bila jača. Zahvaljujemo svima u bolnici. Ti ljudi rade težak posao – rekao nam je Dino Dragojević. Oliver je u splitskoj bolnici bio zadnjih mjesec dana. Obitelj je stalno bila uz njega.

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ 'Oliverov odlazak doživljavamo kao gubitak člana obitelji...'

- Bio je samo sve lošije i na kraju je samo zaspao. Nije bio u bolovima niti u agoniji niti se mučio. Sprovod će biti u Vela Luci jer to je bila njegova želja oduvijek, a bit će i ispraćaj i u Splitu – rekao je Dino drhtavim glasom.

VIDI OVO: Kako je nastala poznata balada Galeb i ja?

VIDI OVO: 10 stvari koje trebate znati o Oliveru.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • jadransko 31.07.2018.

    E moj divni Olivere,tolike godine si sa svojim pjesmama milovao moju dušu,hvala moj galebe.Nego,koliko se sječam,pred možda 1 g bilo je napisano,da je baš hrvat,koji živi vani ,prnašao 100% ljek za lječenje plučnoga raka.valjda to nije bila patka?ili je to još samo experimentalna faza.

  • 30.07.2018.

    A sto ce jadni, sve su pokusali, to znam kako im je jer je moj rodjak pokusao sve da spasi svoju zenu od raka pluca. Izdrzala je dvije godine ali na koncu je podlijegla bolesti. Nema lijeka za rka pluca. Onkolog u Zagrebu je mom rodjaku rekao da onaj tko izlijeci rak pluca dobit ce Nobelovu nagradu

  • LANA555 30.07.2018.

    Pretužno i moja sućut i počivao na miru .Oliver volimote i nikad te zaboravit nečemo .❤❤❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare