To je to što me zanima!

Omiljeni čarobnjak Harry Potter o očinstvu: Zastrašujuće je, ali je to najbolje što mi se dogodilo

Glumac je u travnju postao otac, a ne krije koliko je oduševljen svim novim obavezama koje ima te koliko ga očinska uloga ispunja
Vidi originalni članak

Omiljeni čarobnjak iz 'Harry Potter' filmova, Daniel Radcliffe (34) u travnju ove godine je po prvi put postao otac. S dugogodišnjom partnericom, glumicom Erin Darke (39) dobio je sina i kako kaže, život mu se u potpunosti promijenio. Nova uloga, možda i najvažnija u životu, bila mu je podjednako 'super' i 'zastrašujuća'. 

- On je sjajan, nevjerojatan je. On najbolja stvar koja se ikada dogodila. Iskreno, zastrašujuće je imati ljudsko biće na ovom svijetu do kojeg mi je toliko stalo - rekao je glumac, prenosi People

U TRAVNJU POSTAO OTAC Daniel Radcliffe privatni život drži u tajnosti, sad otkrio spol djeteta: 'Prekrasno nam je'

Dodao je i kako sad zna da će sve što njegov sin napravi utjecati i na to kako se on, kao otac, osjeća do kraja života. Našalio se i da bebe imaju drugačiji ritam od odraslih - kako je rekao, što on manje spava to je umorniji i lakše zaspe noću, no što bebe više spavaju preko dana, to više spavaju i preko noći. Ipak, kao ni ranije, nije krio čisto oduševljenje sinom. 

- Činjenica da postoji stvorenje koje ti može priuštiti najgoru noć u životu, a onda se ujutro probudiš i priđeš mu, on se okrene i nasmiješi i odjednom te nije briga ni za što što je uradio. To je prilično kul - rekao je u šali. 

Radcliffe je djevojku Erin upoznao je još 2012., na snimanju filma Kill Your Darlings, te su u vezi više od deset godina. Rijetko govori o svome privatnom životu, a nedugo nakon rođenja sina rekao je da ima privilegiju biti uz takvu osobu kao što je Erin, te da će se truditi provoditi što više vremena sa sinom. 

DANIEL RADCLIFFE 'Harry Potter' iznenadio svojim isklesanim tijelom: Pokazao je trbušnjake i pozirao u gaćama

- To još uvijek nije utjecalo na glumu, ali stvarno volim provoditi vrijeme s njim i mislim da će mi nedostajati kad se kasnije tijekom godine vratim na posao - izjavio je. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Antirevolucionar28 11.10.2023.

    ruzna mu zena al nisam ni ja ljepsi, kresno bi je ko dvojku na hajduka u gostima

  • Jeđva 11.10.2023.

    ali.je ruzan vidimene kako sam lijep ko slika pravigospodin

  • sarcasmo 11.10.2023.

    To je točno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare