To je to što me zanima!

On pipa žene po setu, ona je tek pokopala muža: Javnost u šoku zbog para s 29 godina razlike...

Navodno se par zbližava već neko vrijeme, a legendarni glumac je viđen i na njenom nastupu na Mighty Hoopla festivalu u Londonu
Vidi originalni članak

Glumac Bill Murray (72) u vezi je s repericom Kelis (43), pišu američki mediji.

Navodno se par zbližava već neko vrijeme, a legendarni glumac je viđen i na njenom nastupu na Mighty Hoopla festivalu u Londonu. Par je odsjeo i u istom hotelu. Prvi susret dogodio se u SAD-u, a otad je par navodno nerazdvojan, piše američki Sun.

Glumac iza sebe ima dva propala braka. S Margaret Kelly bio je od 1981. do 1996. godine, a nakon toga vjenčao se s Jennifer Butler. Njihov 11-godišnji brak okončan je u svibnju 2008. kada ga je optužila za nevjeru, obiteljsko zlostavljanje te ovisnost o marihuani i alkoholu.

DRUGI NISU TAKO SHVATILI Bill Murray nakon optužbi da je dirao žene na setu: 'Učinio sam to jer sam mislio da je smiješno'

Zanimljivo, glumac je varao prvu suprugu s drugom s kojom je dobio letvero djece, a Jennifer je prmeinula 2021. godine.

Njegova djevojka Kelis bila je, pak, prethodno u braku s reperom Nasom (49). Razveli su se 2009. nakon što ga je optužila za emocionalno i fizičko zlostavljanje.

Također, njen drugi suprug Mike Mora (37) preminuo je prije godinu dana od raka želuca pa se čini kako je pjevačica u 29 godina starijem glumcu pronašla utjehu i nakon ovog tužnog događaja i obrnuto.

Ipak, neki je korisnici društvenih mreža sada napadaju da joj se suprug još nije niti ohladio u grobu, a ona već ljubi drugog.

Podsjetimo, američki glumac je prošle godine bio optužen za neprimjereno ponašanje na setu filma 'Being Mortal'. Žene koje su uz njega radile na setu optužile su ga da ih je dodirivao bez njihovog pristanka, a glumac je na sve to rekao da se šalio. Snimanje filma je nakon incidenta prekinuto.

Ovo nije prva takva optužba vezana uz Murraya. Američka glumica Geena Davis jednom je prilikom ispričala o svojem neugodnom iskustvu s Billom tijekom snimanja filma 'Quick Change' 1989. godine. Nju je navodno pitamo da legne na krevet u hotelskoj sobi kako bi na njoj isprobao uređaj za masažu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vedji777 10.06.2023.

    odvratno

  • 10.06.2023.

    magarac stari

Komentiraj...
Vidi sve komentare