To je to što me zanima!

Ona ima 54 godine? Nemoguće! Zvijezda reality showa zavidnim tijelom privukla pažnju na plaži

Znatiželjnim prolaznicima, a onda i fotografima, Kelly je pokazala istesane trbušne mišiće, noge i dekolte u bikiniju koji nosi potpis brenda poznate svjetske influencerice Kim Kardashian
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i reality zvijezda Kelly Bensimon (54) ovog vikenda privlačila je poglede na pješčanoj plaži u Miamiju. U crnom mini bikiniju Kelly je otkrila zavidno tijelo zbog kojeg su se mnogi pitali kako je moguće da se radi o pedesetogodišnjakinji.

Kelly je jedna od zvijezda popularnog showa 'The Real Housewives Of New Yor City'. Na plaži u Miamiju znatiželjnim prolaznicima, a onda i fotografima, bivša manekenka pokazala je istesane trbušne mišiće, noge i dekolte u bikiniju koji nosi potpis brenda poznate svjetske influencerice Kim Kardashian (41). 

ATRAKTIVNA NJEMICA Heidi Klum uživa u Las Vegasu: Kroz hotel šetala u prozirnoj kombinaciji i pokazala gaćice

Oni koji prate Kelly na društvenim mrežama nisu se začudili da izgleda ovoliko dobro s obzirom na to da često govori o ljubavi prema fitnesu i vježbanju. Na Instagramu je jednom prilikom priznala da njezina svakodnevna rutina vježbanja uključuje 20 minuta trčanja, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 iskoraka. 

Kelly je danas agentica za nekretnine, a proslavila se pojavljivanjem u popularnom američkom showu. Danas više ne snima, ali obožavatelji koje je stekla tada i dalje pomno prate svaki njezin korak.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 18.05.2022.

    Zena sam, pa me njezin izgled bas i ne zanima previse, ali ne kuzim po cemu ja toj badic nesto posebno? Pa, prije 40-tak godina takve je imala svaka treca zenska na plazi, a i ja medju njima.

  • muuuuu 18.05.2022.

    ma godine cine svoje a vi pricajte sta hocete....i ja sam mislila da cu zauvijek biti "mlada" treba se ko i stari auto odrzavat ali vrijeme cini svoje....

  • Nap7 18.05.2022.

    Dobro se drzi za svoje godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare