To je to što me zanima!

Oni se ipak vole, spavali su zajedno u hotelskoj sobi...

Jelena Bosančić i Josip Ivančić taje da su već tri mjeseca u vezi. Pjevač je u reality showu 'Farma' tvrdio da sa ženom ne bi spavao prije braka...
Vidi originalni članak

Narodnjački pjevač i bivši farmer nastupio je u beach baru Balaturi u Tučepima. Josip Ivančić (31) rezervirao je sobu za dvoje u hotelu Alga na plaži na jednu noć, koliko je proveo u poznatom ljetovalištu. Proveo ju je s atraktivnom manekenkom Jelenom Bosančić (25), s kojom se zbližio u 'Farmi'.
- Svaki vikend imam nastupe na Jadranu, pa se s Jelenom rijetko vidim iako živimo pola sata jedno od drugoga. Ona je došla u Tučepe s prijateljicama na kupanje pa je navratila pogledati moj nastup - kazao je Josip i dodao kako, iako ne želi demantirati vezu sa Splićankom, nije spreman javno govoriti o privatnom životu. Jelena je dobila posao, radi kao agentica za odnose s javnošću splitskog bara Hemingway i jako je ponosan na nju. Kaže da se pokušavaju vidjeti koliko mogu jer su oboje zaposleni.
- Bez obzira na naše osjećaje, još nisam spreman javno priznati ljubav. U tome sam konzervativan - kazao je JosipIvančić. Na 'Farmi' je govorio da ne vjeruje u seks prije braka. Jelenu i Josipa nedavno su u Zagrebu vidjeli kako se u pjevačevu Mercedesu strastveno ljube. Jelena tad nije željela ništa komentirati, samo se nasmijala. Nakon 'Farme' Josip je rekao da će se nastaviti družiti s njom pa što bude.

ZAGRLJAJE JE INICIRALA JELENA
Josip Ivančić kaže da se na imanju kraj Ivanić-Grada dok su snimali reality show prepustio Jeleninim izljevima ljubavi. Kaže da je ona inicirala zagrljaje i poljupce.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gucica 22.07.2010.

    Kakav ljigavi par! Antipatična i isfrustrirana kokoš i bosanac koji zavija, kao stvoreni jedno za drugo!

  • gipsy 22.07.2010.

    nije dosla s prijateljicama nego je dosla s njim,bas s njim....il imate krive inf il izmisljate bezze...i pise se u Tučepi a ne u Tučepe!!! hvala

  • jebalicaica 22.07.2010.

    Ovaj dečko ima ozbiljnih problema na relaciji muško-ženskih odnosa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare