To je to što me zanima!

Opasna 'Mamma Mia': Član produkcije ozlijedio se na setu

Produkcija je krajem kolovoza pretrpjela veliki gubitak smrću glavnog scenografa. Početak snimanja sa zvijezdama mjuzikla su odgađali zbog kiše, a pehovi su se sada nastavili
Vidi originalni članak

Prvi tjedan snimanja 'Mamma Mia! Here We Go Again' nije prošao bez nezgoda, no holivudska produkcija bila je spremna na sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Član produkcije ozlijedio se na setu. Kako se nastavak kultne “Mamma Mie” snima u Barjoškoj uvali na Visu, koju čuvaju zaštitari te koja je, zbog zaštite filma nedostupna za javnost, ozlijeđenog člana produkcije gumenjakom su prevezli sa seta.

Pružena mu je pomoć. Kako doznajemo, radi se o lakšim tjelesnim ozlijedama te se član produkcije nije našao u životnoj opasnosti.

Uzrok nesreće je nepoznat kako se ne bi otkrili detalji iz filma. Zbog nedostupnosti seta, članovi produkcije svakodnevno putuju gumenjacima.

U posljednjim danima kolovoza, ekipa je počela snimati kadrove iz mjuzikla u britanskom Oxfordshireu. Za scenografiju je bio zadužen Alan MacDonald, no osoblje hotela ga je u ranim jutarnjim satima 31. kolovoza pronašlo mrtvog u sobi. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • povijest činjenica 13.09.2017.

    Sve je i počelo naopako kad su pronašli mrtvog producenta u hotelu 31.8. (u Engleskoj) neposredno prije početka snimanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare