Obavijesti

Show

Komentari 1

Opasna 'Mamma Mia': Član produkcije ozlijedio se na setu

Opasna 'Mamma Mia': Član produkcije ozlijedio se na setu
2

Produkcija je krajem kolovoza pretrpjela veliki gubitak smrću glavnog scenografa. Početak snimanja sa zvijezdama mjuzikla su odgađali zbog kiše, a pehovi su se sada nastavili

VIDEO

Prvi tjedan snimanja 'Mamma Mia! Here We Go Again' nije prošao bez nezgoda, no holivudska produkcija bila je spremna na sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

Član produkcije ozlijedio se na setu. Kako se nastavak kultne “Mamma Mie” snima u Barjoškoj uvali na Visu, koju čuvaju zaštitari te koja je, zbog zaštite filma nedostupna za javnost, ozlijeđenog člana produkcije gumenjakom su prevezli sa seta.

11
| Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Pružena mu je pomoć. Kako doznajemo, radi se o lakšim tjelesnim ozlijedama te se član produkcije nije našao u životnoj opasnosti.

Uzrok nesreće je nepoznat kako se ne bi otkrili detalji iz filma. Zbog nedostupnosti seta, članovi produkcije svakodnevno putuju gumenjacima.

U posljednjim danima kolovoza, ekipa je počela snimati kadrove iz mjuzikla u britanskom Oxfordshireu. Za scenografiju je bio zadužen Alan MacDonald, no osoblje hotela ga je u ranim jutarnjim satima 31. kolovoza pronašlo mrtvog u sobi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu