To je to što me zanima!

Opet bi se udala: Pamela želi ostarjeti s Tommyjem Leejem

Glumica ponekad sanjari kako će starost provesti s bivšim suprugom, bubnjarem Tommyjem Leejem. Vidi ih kako se bez zubi voze jednog pored drugog u kolicima
Vidi originalni članak

Playboyeva zečica, koja trenutačno boravi u Big Brother kući u Velikoj Britaniji, ponekad zamišlja kako će starost provesti s bivšim suprugom Tommyjem Leejem (48).

- Nikad se ne zna. Život je kratak. Ponekad nas vidim kako se kao bezubi starci vozimo jedno pored drugog u kolicima. Mi smo dobri prijatelji - rekla je Pamela Anderson (44) za časopis New!.

Prsata plavuša, koja je bila u brakovima s Kidom Rockom i Rickom Salomanom, nije odbacila mogućnost da se jednoga dana u budućnosti opet uda za rokera jer je jako romantična.

- Učinila bih to opet. Želim da me moji sinovi jednog dana vide udanu i sretnu. Vodili smo jedan nesvakidašnji život - rekla je zečica.

Pameli više nije ni na kraj pameti izlaziti s nekim tko je mlađi od nje.

- Nikada više ne želim hodati s nekim tko je mlađi od mene, ja želim biti mlađi komad - rekla je Pamela koja je tri godine bila u braku s Tommyjem.

Bivši supružnici imaju dvoje djece, sinove Brandona (15) i Dylana (13). Pamela je bivšog supruga nekoliko puta ostavljala zbog njegovog nasilnog ponašnja. Navodno ju je tukao u braku i zarazio hepatitisom C.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • deshru 14.09.2011.

    fantastično zapravo! tukao ju je i zarazio hepatitisom c, a ona ih zamišlja u kolicima bez zuba! redneck idila! fantastično! :)

  • 24s 13.09.2011.

    ostarila je,bolje da ide doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare