To je to što me zanima!

Opet je na dijeti: 'Zuhra' u dva tjedna skinuo devet kilograma

Glumca kroz dijetu vodi prijatelj, nutricionist Kenan Mandra. Osim što se posvetio 'novoj' prehrani, Zuhra namjerava uskoro 'topiti' kile i trčanjem na pokretnoj traci
Vidi originalni članak

Zlatan Zuhrić Zuhra (55) uz pomoć liposukcijske dijete u samo 14 dana smršavio je devet kilograma.

Odlučio se za tu dijetu, ističe glumac, zato što odgovara njegovu bioritmu.

POMAGAO JE Zlatan Zuhrić Zuhra jači je od svinje teške dvjesto kilograma

- Pijem ekstrakt biljke koja mi daje osjećaj sitosti, a jedem navečer. Nema krumpirića, kruhića ni šećera pa tijelo jede svoje zalihe. Ne mogu sa sobom na posao nositi kutijice s hranom, a prah mi je lako ponijeti - objasnio je Zuhra, koji se godinama bori s kilogramima. Na mršavljenje ga, dodaje, nitko nije nagovarao, nego o njemu već dulje razmišlja, a kroz dijetu ga vodi njegov prijatelj i nutricionist Kenan Mandra.

- Planiram još smršavjeti, a koliko sam kilograma imao, ne želim vam otkriti - rekao je Zuhra, koji planira početi trčati po pokretnoj traci.

SAD IMA MIŠIĆE Opet je na dijeti: Zlatan Zuhrić Zuhra smršavio je 24 kilograma

Trenutačno radi na predstavama “Metoda za brak” i “Otac i sin”, prema kojoj se uskoro počinje snimati serija za koju će ubrzo biti gotovo pet epizoda.

'Otac i sin' je komedija koja prikazuje nesporazume koji proizlaze iz generacijskog jaza. U predstavi, Zuhrinog 'sina' glumi Tin Sedlar, mladi kazališni glumac i stand up komičar. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tost 29.01.2018.

    moguće je skinuti jer sam sam to skidao i skidati ću kada dođem do 110 za 3 tjedna skinem 10 do 12 kg. ali prvih 7 do osam kila nisu kile nego su to samo nakupine koje kakvog izmeta koje ako nepaziš dobiješ za 5 dana nakon drugog tjedna onda počinje tek masnoća nestajati ako si savjestan i imaš ja onda za mjesec i pol do dva skidaš od 15 do 20 kg!

  • realan007 29.01.2018.

    Zašto mi ne objavite Text sto sam napiso

  • 29.01.2018.

    I što poslije takve dijete? Može li cijeli život biti na takvom režimu prehrane?..

Komentiraj...
Vidi sve komentare