To je to što me zanima!

Opljačkala Ivanu Husar pa joj krenula 'peglati' karticu

Pjevačica je ostavila svoj novčanik na pultu, a zaposlenica joj ga nije vratila već ga je prisvojila. Zatim je s nekoliko bankomata podigla 6.200 kn
Vidi originalni članak

Pjevačica je prošli utorak ujutro kupovala u trgovačkom centru Westgate pokraj Zaprešića. Ivana Husar Mlinac (33) slučajno je na štandu ostavila novčanik, a prodavačica ga je zadržala. U njemu je bilo 1500 kuna, 200 eura i PIN od kartice tekućeg računa. Vidjevši da ima pristup Ivaninu računu, prodavačica je poslije posla otišla do bankomata i podigla još 6200 kuna. Nije znala da ju je snimila kamera postavljena kraj bankomata. Nakon što je podignula novac D. V. (24) je novčanik i kartice bacila u obližnji kontejner za smeće.
Nesmotrena je pjevačica tek jutro poslije shvatila da je izgubila novčanik. Policija je protiv prodavačice podnijela kaznenu prijavu. Ivana ukradeni novac nije dobila natrag, a cijeli slučaj nije htjela komentirati.

POKRALI GA U TERETANI
Marku Grubniću (28) iz Guccijeve torbe ukrali su 2000 kn iako ju je ostavio u zaključanoj prostoriji u teretani.

OSTAVIO IM JE KLJUČ
Ćiru Blaževića (75) nekoliko puta su pljačkali pa je ostavio poruku “Nemojte razbijati prozore. Iza trešnje ispod stupića su ključevi”.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • jasy 18.05.2010.

    Ivana Husar nedavno je sudjelovala u showu \'Zvijezde pjevaju\' s Borisom Mirkovićem. Ispali su prije finala iako ti ocito neznas fusion da citas pogledaj clanak pise nedavno a ne navodno!!

  • addrrianna 18.05.2010.

    nije napisano NAVODNO nego NEDAVNO

  • ikar3 18.05.2010.

    I meni je u toj priči žao prodavačice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare