To je to što me zanima!

Orile se note turbofolka, Rada se umilila Zečićevom pjesmom

Zapjevala je do kraja večeri Rada kojekakve turbofolk hitove iz svoje radionice, ali i one tuđe, a publici se dodatno ‘umilila’ obradom ‘Ima li nade za nas’ Dražena Zečića te ‘Godinama’ Dine Merlina i Ivane Banfić
Vidi originalni članak

Na užas dijela javnosti, srpska folk zvijezda Rada Manojlović (34) zabavljala je na Rujanfestu mlade željne istočnjačkih melodija. Premali je bio extra stage za sve one zainteresirane za turbo folk pjesme o nesretnim ljubavima, alkoholu i provodima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je nevjerojatno! Zagreb, najjači ste - pozdravila je pjevačica oduševljenu svjetinu, koja se ne srami zabavljati uz turbofolk uspješnice susjeda. 

Kao gošća iznenađenja, Rada je na ‘kontroverznom’ stageu nastavila zabavu koju su prethodnih dana započeli Dejan Matić, Black and White, Senidah & Coby te Rujna, a u subotu će tek nastupiti Ministarke. 

- Jel može malo brže? Ajmo ljudi - pitala je Manojlović opijenu publiku koja joj je ‘jela iz ruke’ za vrijeme cijelog nastupa. 

Zapjevala je do kraja večeri Rada kojekakve turbofolk hitove iz svoje radionice, ali i one tuđe, a publici se dodatno ‘umilila’ obradom ‘Ima li nade za nas’ Dražena Zečića te ‘Godinama’ Dine Merlina i Ivane Banfić, dok su mladi Hrvati pjevali kao da sutra ne postoji. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 282

  • tetina 22.09.2019.

    Srbekfest

  • Psytrance 21.09.2019.

    E moj narode.

  • 21.09.2019.

    prigodna zamjena za odmoriti se od domoljubnih pjesama koje se uobičajeno puštaju da se "osokole" domoljubi a i šta ima veze "ne varaj me s golubom i rukama " i "varao/la si me godinama znam kad i s kim" zvuči slično pošto je svakodnevica i onako velika prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare