Obavijesti

Show

Komentari 282

Orile se note turbofolka, Rada se umilila Zečićevom pjesmom

Orile se note turbofolka, Rada se umilila Zečićevom pjesmom
13

Zapjevala je do kraja večeri Rada kojekakve turbofolk hitove iz svoje radionice, ali i one tuđe, a publici se dodatno ‘umilila’ obradom ‘Ima li nade za nas’ Dražena Zečića te ‘Godinama’ Dine Merlina i Ivane Banfić

Na užas dijela javnosti, srpska folk zvijezda Rada Manojlović (34) zabavljala je na Rujanfestu mlade željne istočnjačkih melodija. Premali je bio extra stage za sve one zainteresirane za turbo folk pjesme o nesretnim ljubavima, alkoholu i provodima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ovo je nevjerojatno! Zagreb, najjači ste - pozdravila je pjevačica oduševljenu svjetinu, koja se ne srami zabavljati uz turbofolk uspješnice susjeda. 

Kao gošća iznenađenja, Rada je na ‘kontroverznom’ stageu nastavila zabavu koju su prethodnih dana započeli Dejan Matić, Black and White, Senidah & Coby te Rujna, a u subotu će tek nastupiti Ministarke. 

- Jel može malo brže? Ajmo ljudi - pitala je Manojlović opijenu publiku koja joj je ‘jela iz ruke’ za vrijeme cijelog nastupa. 

Zapjevala je do kraja večeri Rada kojekakve turbofolk hitove iz svoje radionice, ali i one tuđe, a publici se dodatno ‘umilila’ obradom ‘Ima li nade za nas’ Dražena Zečića te ‘Godinama’ Dine Merlina i Ivane Banfić, dok su mladi Hrvati pjevali kao da sutra ne postoji. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak