To je to što me zanima!

Orlando Bloom bio je u celibatu šest mjeseci: 'Bilo je suludo...'

Bloom kaže kako mu se mnogo toga promijenilo otkako se odlučio na suzdržavanje od seksa. Nije više razmišljao o tome kako će nekoga upoznati na zabavama te je razvijao žensko-muška prijateljstva..
Vidi originalni članak

Glumac Orlando Bloom (43) iznio je u javnost detalje svog seksualnog života. Kako piše Mirror, Orlando je bio u celibatu šest mjeseci prije nego je upoznao svoju sadašnju partnericu, pjevačicu Katy Perry (35), s kojom očekuje dijete. Pola godine nije imao spolne odnose niti je masturbirao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijatelju Lairdu Hamiltonu se požalio da nije zadovoljan svojim životom te mu je onda on predložio da bude u celibatu, što je Orlando i prihvatio.

- Ako želiš biti u ozbiljnoj vezi, počni se kloniti seksa na nekoliko mjeseci - rekao mu je Laird. 

Bloom kaže kako mu se mnogo toga promijenilo otkako se odlučio na suzdržavanje od seksa. Nije više razmišljao o tome kako će nekoga upoznati na zabavama te je razvijao žensko-muška prijateljstva. Ipak, takvo što ne bi ponovio.

- Bilo je suludo. To nije zdravo niti bih to ikome preporučio. Dolje se uvijek mora kretati - rekao je Bloom naposljetku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 17.03.2020.

    jednom nisam radi problema 4 mjeseca ni tresao, niti išta. onda sam odlučio na badoo, rekao sam joj to i da sada sam toliko horny da ću je rastaviti. našli smo se, ušao sam jednom i to je bilo to. 3 sec. bilo je vrhunski.

  • Iveksljivek 17.03.2020.

    E sad...jadna ona po kojoj se sad istrese..😂🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare