To je to što me zanima!

Orsag: 'Bivša cura me psihički i fizički zlostavljala dvije godine'

Najgore je što se uopće nisam snašla i što sam doživjela svojevrsni Stockholmski sindrom pa je to trajalo oko dvije godine, ispričala je komičarka koju je jedna od bivših djevojaka zlostavljala prije 15-ak godina
Vidi originalni članak

Zagrebačku komičarku Marinu Orsag (41) gledamo u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'. U posljednje vrijeme naišla je na probleme - zbog pandemije morala je zatvoriti stand-up klub Studio smijeha te ja nakon potresa ostala bez doma. No otišla je u Dubrovnik kod najbolje prijateljice i tamo je pronašla novu djevojku, piše Gloria

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Markom Braićem iz 'Tvoje lice zvuči poznato'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imam novu djevojku i predivno mi je. Jako sam sretna i zadovoljna - govori Marina. Iako sada ima sreće u ljubavi, nije uvijek bilo tako. Jedna od bivših djevojaka ju je zlostavljala prije 15-ak godina.

- Uključivala je psihičko i fizičko zlostavljanje s manipulacijama i financijskim iskorištavanjem. Najgore je što se uopće nisam snašla - i što sam doživjela svojevrsni Stockholmski sindrom - pa je to trajalo oko dvije godine. Teško je prihvatiti da se nalaziš u takvoj situaciji, ni sada mi nije lako govoriti o tome, no svojim primjerom želim pomoći onima koji se nađu u sličnom problemu. Želim da znaju da nisu sami, da nisi manje inteligentna i kvalitetna osoba ako ti se tako nešto dogodi - rekla je Marina.

Svima koji proživljavaju isto poručuje da si ne dopuštaju da ih nasilna osoba uvjeri da su si sami krivi za to što im se događa. 

- Niste sami i zato pokušajte naći nešto za što ćete se uhvatiti da vas izvuče iz toga - kaže Orsag. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • os-lega 23.12.2020.

    Javi se Hajdukoviću pa zajedno plačite jer je i njega zlostavljao dečko.

  • Klips 18.10.2020.

    Boli te ona stvar za bivšu momak, glavu gore samo deri

  • md1318 16.10.2020.

    Dobro ja ne kužim Vas sve koji curu "vrijedate",sa svime i pisete nesto o čemu nemate pojma,al neka Vam je... mada,po meni cura zivi svoj život kao i mi svi i jednostavno nije joj islo u vezi i STA sad!?pa nejdem ni nama 80%,pa nikome nist,a sad jadnu tu po komentarima razapinjete i dal' je gay il' nije,a pred svojim pragom ne vidite.i da je gay,pa sta onda?jel covjek?je i sa kim je boli te briga,sta ti imas od toga, placu neku!? ajde, molim Vas ljudi,dodite pameti i ne serite bez veze jer doma imate goru situaciju al sutite i sve stavljate pod tepih radi drugih jer Vas strah okoline.

Komentiraj...
Vidi sve komentare