To je to što me zanima!

Osebujni natjecatelji i snažne emocije u novoj epizodi showa

Od plesača vidjet ćemo Jerneja Kozana, pobjednika showa 'Slovenia ima talent', koji kaže da uz pomoć plesa pobjeđuje bolest
Vidi originalni članak

Treća po redu epizoda Supertalenta ove nedjelje donosi obilje talentiranih natjecatelja i snažnih emocija. Vidjet ćemo točke na koje žiri nikako neće moći ostati imun, kao i one zbog kojih će grcati u suzama.  Jedno takvo iskustvo priuštit će im i dvadesetogodišnji Denis Barta, koji će pokazati punu snagu svog talenta pjevanja i sviranja, a Maja će tijekom cijelog nastupa plakati.

DJEVOJKA GA PODRŽAVA Slikar 'Kitasso': Osigurao sam svog 'pitona' na 320.000 kuna

- Ja sam osoba koja se stalno smije i sve mi je smiješno, a sada sam plakala cijelo vrijeme - poručit će mu. Iskrice u očima Maji će izazvati natjecatelj Filip Rudan koji će s gitarom u ruci oduševiti žiri i publiku. 

- Od ovog showa očekujem da ću se pokazati u najboljem svjetlu i nadam se zadovoljiti publiku - poručio je ovaj mladi glazbenik. Svoju sreću potražit će i Seldin Sarajčić iz Novog Travnika, a nastupit će sa svojom autorskom pjesmom.

Od plesača vidjet ćemo Jerneja Kozana, pobjednika showa 'Slovenia ima talent', koji kaže da uz pomoć plesa pobjeđuje bolest. Vidjet ćemo još i solo nastup Dore Pavlić, nositeljice brojnih odličja na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima te plesnu skupinu Porto RI koja će se predstaviti hip-hopom.

S talentom plesanja na svili predstavit će se jedanaestogodišnja Maria Suvačarov koja ističe: 'Na Supertalent sam se prijavila da pokažem ljudima da to nije teško kada imaš volju'. Maria ples na svili vježba već četiri godine, a trenerica joj je mama koju ćemo vidjeti u sastavu Vertigo Variete, akrobatske skupine koja voli visinu i adrenalin. 

GLEDALI GA S GNUŠANJEM Vigilare i Ilčić protiv Kitassa: Pišu tužbe jer slika penisom

- Ova naša vještina napokon je došla do Hrvatske i želimo pozvati ljude da nam se pridruže - kažu te napominju kako ujedno uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim, da u zraku plešu, da se protive gravitaciji kao i da se s njom poigravaju. 

S gravitacijom će se pokušati poigrati i natjecatelj Mihael Gostynski, rodom iz Poljske, koji će levitirati na stolici, a asistirat će mu Davor.  Hoće li gravitacija pomrsiti planove natjecatelju Marinu Prpiću, žongleru shakerima koji za sebe kaže da je 'prirodno opušten i lud način', ostaje nam za vidjeti. 

- Flair je moja prva ljubav i volio bih ukomponirat prvu s pravom al vidjet ćemo, možda nađem neku putem Supertalenta.“ otkrio je Marin svoje želje. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare