To je to što me zanima!

'Osjećam pritisak prije nastupa jer me većina povezuje s tatom'

Brigita će se predstaviti i kao autorica teksta, a otkrila je i kako reagira kada ju slušatelji usporede s ocem Sinišom. Neki su otišli i korak dalje pa komentirali kako ih njezina pjesma podsjeća na Vucin hit 'Volim piti'
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica Brigita Vuco (21), kći glazbenika Siniše Vuce nedavno je krenula stopama svog oca, a uskoro će se predstaviti široj javnosti na glazbenom natjecanju 'Dora' s pjesmom 'Noći pijane'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meni je ovo prvi put da se upuštam u takvo nešto. Napravila sam svoju prvu pjesmu i možda mi je sad malo i pritisak jer je prva pjesma moja koju prikazujem drugim ljudima i to još na ovakav način, na prvom nastupu, to mi je još nepoznato. Uz to me još povezuju s njime i svi znaju da sam njegova kći, tako da ima dosta pritiska - rekla je Brigita u intervjuu za In Magazin

Osim pjevanja, Brigita će se predstaviti i kao autorica teksta, a otkrila je i kako reagira kada ju slušatelji usporede s ocem Sinišom. Neki su otišli i korak dalje pa komentirali kako ih njezina pjesma podsjeća na Vucin hit 'Volim piti'. 

- Da, eto, ne znam ni ja. Bilo je smiješno kad smo se odlučili za 'Noći pijane', najviše zbog tog početka koji tako ulazi u pjesmu s tim stihom, pa sam se zato odlučila da budu noći pijane. Ali čuli ste pjesmu, nije baš isto kao što on priča u pjesmi. Ima tu i neku veću poruku možda, malo dublju stranu, osjećaje... Ali svakako je bilo smiješno kad sam objavila i komentari su bili 'Vucina kći, isto sličan taj neki naslov - dodala je Brigita. 

Nedavno smo kontaktirali i osebujnog Vucu koji nam je otkrio kako je neizmjerno ponosan na svoju mezimicu.

BUDUĆA TRAP ZVIJEZDA Brigita Vuco: Tata nije znao da snimam pjesmu. Ne miješa se...

- Ja sam naravno i kao roditelj i kao glazbenik presretan, to je velik uspjeh, naročito za mladog izvođača i nekog tko ima ima svoj đir glazbe, da se predstavi na jednom tako važnom i značajnom natjecanju. Želim od srca svima sve najbolje u ovim teškim vremenima - rekao nam je Vuco. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • totalnoodvaljen 12.02.2021.

    Kaj ove sve cajke na estradi idu kod istog autolimara? Neznaš koja je koja.

  • Ellie29 12.02.2021.

    Jel realno da ima 21 o.O

  • 12.02.2021.

    Izgleda bar 10 godina starija zahvaljući ovim napumpanim čubama, sa jakom šminkom. Užasan trend.

Komentiraj...
Vidi sve komentare