To je to što me zanima!

Oskarovka Frances McDormand oduševljena Hrvatskom: Nakon Lopuda posjetila i Dubrovnik

Glumica je došla na otok Lopud prije nekoliko dana kako bi sa suprugom održala radionicu na festivalu. Sada uživaju u Dubrovniku, a zajedno su i prošetali gradskim uličicama
Vidi originalni članak

Oskarovka i jedna od najznačajnijih živućih glumica Frances McDormand (65) stigla je prije nekoliko dana u Hrvatsku, kako bi prisustvovala na Ponta Lopud festivalu, a sada u društvu supruga, redatelja i scenarista Joela Coenoma (58) i prijatelja uživa u gradskoj jezgri Dubrovnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je uživala u ležernoj šetnji gradskim kalama, a nije ni puno komplicirala oko odjevne kombinacije. Nosila je dugačku plavo bijelu prozračnu haljinu, kosu je svezala, a na nogama je imala crne natikače. Sasvim jednostavno i opušteno.

Frances svojim karakternim ulogama i brojnim izvanrednim glumačkim ostvarenjima više od tri desetljeća oduševljava i kritiku i publiku. Uloge u filmovima kao što su 'Fargo', 'Tri plakata izvan grada', 'Zemlja nomada', 'Spaliti nakon čitanja' i brojne druge, podižu standarde onog što smatramo glumačkom vještinom.

Ova glumica i producentica impresivne karijere četiri je puta osvojila nagradu Oscar, koju dodjeljuje Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti.

McDormand je prošle godine postala prva glumica koja je osvojila nagradu i za glumu i za produkciju u istoj godini za film Zemlja nomada, a članica je prestižnog Triple Crown of Acting kluba, titule koja se dodjeljuje umjetnicima koji su osvojili nagrade Oscar, Emmy i Tony u kategorijama glume.

Podsjetimo, njezin suprug Joel je stigao u utorak, a Frances u četvrtak ujutro kako bi prisustvovali na Ponta Lopud festivalu. Na radionici koju su vodili govorili su o karijeri, iskustvu rada te o suradnji s brojnim filmskim profesionalcima. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zaladilo 28.06.2022.

    Men nije poznata al neka nje i toi kipiča,al iskreno nebrige me ki štan nju nebriga zamne,men draža naša koljinda gitarivč

  • kadćekraj 28.06.2022.

    A što će reć neg da je oduševljena.

  • JosipHDZ 28.06.2022.

    Vrhunska glumica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare