Show

Komentari 7

Oskarovci preplavili otok Lopud, uživaju u našim delicijama

Oskarovci preplavili otok Lopud, uživaju u našim delicijama

Posjetitelje očekuje glazbeno filmski spektakl Birdman, uz glazbenu pratnju Antonija Sancheza, četverostrukog osvajača Grammyja, koji će partituru za bubnjeve odsvirati uživo pred gledateljima tijekom filmske projekcije

Višestruki oskarovac Joel Coen (67) danas prijepodne stigao je u društvu oskarovca i producenta Petera Spearsa (56) i uglednog filmskog agenta Briana Swardstroma (60) na otok Lopud, koji postaje kreativno kulturno središte profesionalaca filmske industrije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sva trojica filmskih umjetnika podijelit će svoja profesionalna i osobna iskustva sa sudionicima njihovih masterclass radionica, koji će dobiti priliku učiti od najboljih u jedinstvenoj atmosferi otoka Lopuda.

Frances McDormand (64), višestruka dobitnica Oscara, glumica i producentica, jedna od glavnih ovogodišnjih mastera za glumački masterclass, zbog obveza, pridružit će se festivalu u sljedećim danima.

Ponta Lopud Festival počinje sutra s filmskom projekcijom Fargo u režiji Joela i Ethana Coena na La Baja plaži hotela RMH Lopud Lafodia, wellness & resort, kojom prigodom će Joel Coen osobno pozdraviti publiku, nakon čega će uslijediti koktel zabava gdje će uzvanici uživati u pogledu na lopudsku uvalu okupanu svjetlucavim bojama vatrometa.     

Program Ponta Lopud Festivala i ove godine pobudio je veliki interes publike, tako su u rekordnom roku prodane ulaznice za sutrašnju filmsku projekciju Fargo, kojom započinju festivalska događanja.

Posjetitelje očekuje glazbeno filmski spektakl Birdman, uz glazbenu pratnju Antonija Sancheza (50), četverostrukog osvajača Grammyja, koji će partituru za bubnjeve odsvirati uživo pred gledateljima tijekom filmske projekcije te je otvorena lista čekanja.

Ulaznice za preostale filmske projekcije na jedinstvenim lokacijama pod zvijezdama i izuzetnom ambijentu tvrđave Franjevačkog samostana Lopud 1483, i plaže RMH Lafodia Sea Resorta kao i  karte za transfer brodom mogu se kupiti OVDJE.