Obavijesti

Show

Komentari 7

Oskarovci preplavili otok Lopud, uživaju u našim delicijama

Oskarovci preplavili otok Lopud, uživaju u našim delicijama
3

Posjetitelje očekuje glazbeno filmski spektakl Birdman, uz glazbenu pratnju Antonija Sancheza, četverostrukog osvajača Grammyja, koji će partituru za bubnjeve odsvirati uživo pred gledateljima tijekom filmske projekcije

VIDEO

Višestruki oskarovac Joel Coen (67) danas prijepodne stigao je u društvu oskarovca i producenta Petera Spearsa (56) i uglednog filmskog agenta Briana Swardstroma (60) na otok Lopud, koji postaje kreativno kulturno središte profesionalaca filmske industrije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Oscar 01:33

Sva trojica filmskih umjetnika podijelit će svoja profesionalna i osobna iskustva sa sudionicima njihovih masterclass radionica, koji će dobiti priliku učiti od najboljih u jedinstvenoj atmosferi otoka Lopuda.

Frances McDormand (64), višestruka dobitnica Oscara, glumica i producentica, jedna od glavnih ovogodišnjih mastera za glumački masterclass, zbog obveza, pridružit će se festivalu u sljedećim danima.

Ponta Lopud Festival počinje sutra s filmskom projekcijom Fargo u režiji Joela i Ethana Coena na La Baja plaži hotela RMH Lopud Lafodia, wellness & resort, kojom prigodom će Joel Coen osobno pozdraviti publiku, nakon čega će uslijediti koktel zabava gdje će uzvanici uživati u pogledu na lopudsku uvalu okupanu svjetlucavim bojama vatrometa.     

Program Ponta Lopud Festivala i ove godine pobudio je veliki interes publike, tako su u rekordnom roku prodane ulaznice za sutrašnju filmsku projekciju Fargo, kojom započinju festivalska događanja.

Posjetitelje očekuje glazbeno filmski spektakl Birdman, uz glazbenu pratnju Antonija Sancheza (50), četverostrukog osvajača Grammyja, koji će partituru za bubnjeve odsvirati uživo pred gledateljima tijekom filmske projekcije te je otvorena lista čekanja.

Na Netflix stiže dokumentarac 'Blonde' o Marilyn Monroe, a producent filma je Brad Pitt
Na Netflix stiže dokumentarac 'Blonde' o Marilyn Monroe, a producent filma je Brad Pitt

Ulaznice za preostale filmske projekcije na jedinstvenim lokacijama pod zvijezdama i izuzetnom ambijentu tvrđave Franjevačkog samostana Lopud 1483, i plaže RMH Lafodia Sea Resorta kao i  karte za transfer brodom mogu se kupiti OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin