To je to što me zanima!

OT: Ana Bebić planira sa sestrom živjeti u Beogradu

Čini joj se kako zbog većeg tržišta ima veće šanse za uspjeh i poručila je sestri Zrinki da im pronađe stan u kojem će živjeti nakon showa
Vidi originalni članak

Posljednja Hrvatica u showu 'Operacija trijumf' nakon finala neće karijeru graditi u domovini već se sa sestrom preseliti u Beograd. Čini joj se kako zbog većeg tržišta ima veće šanse za uspjeh i poručila je sestri Zrinki da im pronađe stan u kojem će živjeti nakon showa. Mlađa sestra navodno je već pronašla dvosoban stan u beogradskm naselju Zvezdara.
- Naravno da neću pustiti sestru da sama živi u Beogradu, Mi smo jako povezane pa ću se i ja spakirati i doći u glavni grad Srbije - kazala je Zrinka za srpski Alo!.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • davorrrr 05.01.2009.

    meni se je zgadila kad je dala vukašinu glas za spas,pa je igor ispao,imala je mogućnost da ga spasi,a nije,drago mi je što je večeras ispala.

  • ILUZIJA 03.01.2009.

    ljudi moji da nećete vi određivat gdje će ko živjeti?ako cura misli da tamo ima veće šanse sretno joj bilo želim joj puno uspjeha

  • audrey 28.12.2008.

    koji ste vi!!!! To je njena odluka i tko zna kako bi se vi ponasali u takvoj situaciji!!!!!Nek zivi tamo gdje misli da ce joj biti najbolje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare