To je to što me zanima!

Otac Britney Spears izašao je iz bolnice nakon amputacije noge: 'Svejedno ne razgovara s njim'

Britney tvrdi da ju je otac tijekom 13 godina konzervatorstva zlostavljao, financijski iskorištavao i prisiljavao na odlazak na rehabilitaciju
Vidi originalni članak

Otac i bivši konzervator pjevačice Britney Spears, 71-godišnji Jamie Spears, izašao je iz bolnice nakon amputacije desne noge.

Spears je bio na višestrukim neuspješnim operacijama koljena te zadobio ozbiljnu infekciju prije nego što su mu amputirali nogu.

DOŠLA JOJ JE NA ROĐENDAN Britney Spears u obiteljskom okruženju: S majkom se želi pomiriti, ali s ocem nikako...

Već početkom listopada pisalo se kako ima teže zdravstvene probleme te da se konstantno vraća u bolnicu. Izvori su tada rekli da je izgubio više od 10 kilograma tijekom bolesti koja je proizašla iz operacije koljena sredinom 2000-ih.

Iako se Britney do sada nije oglasila o zdravstvenim problemima svoga oca, na Instagramu je objavila njihovu staru zajedničku fotografiju, no ubrzo ju je obrisala.

Izvori bliski pjevačici kažu da nema interesa pomiriti se sa svojim ocem. 

Naime, pjevačica je od 2008. do 2021. bila pod konzervatorstvom svoga oca. Na sudu 2021. ustvrdila je da ju je zlostavljao prije nego što je sudac ukinuo konzervatorstvo.

Britney je opisala njegovu 13-godišnju kontrolu nad njezinim osobnim i financijskim odlukama u svojim memoarima 'The Woman in Me', koje je objavila u listopadu ove godine.

SLAVI 42. ROĐENDAN Britney je godinama živjela pod skrbništvom oca, a čak dva puta se vjenčala u istoj godini...

U knjizi ga je usporedila s 'vođom kulta' tvrdeći da je bio alkoholičar koji ju je financijski iskorištavao i nekoliko puta prisiljavao na odlazak na rehabilitaciju.

Spears, koji je ranije poricao krivnju, nije se oglasio nakon izlaska njezine knjige.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knipex 13.12.2023.

    Tu se nezna ko je veci alkoholicar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare