To je to što me zanima!

Otišao u mirovinu: Od L. Kinga oprostili su se Obama i Clinton

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Televizijski voditelj otišao je u mirovinu nakon 25 godina karijere. Od njega su se snimljenim porukama oprostili i američki predsjednik Barack Obama te Bill Clinton
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer na CNN-u prikazana je posljednja emisija  'Larry King Live' s televizijskim voditeljem Larryjem Kingom (77), koji se nakon 25 godina karijere oprostio od svoje mnogobrojne publike. Od slavnog voditelja snimljenim porukama oprostili su se sadašnji i bivši američki predsjednik, Barack Obama i Bill Clinton te guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger.

- Želim se pridružiti svima vama u vašim čestitkama Larryju Kingu - rekao je Obama u poruci koja je snimljena u Bijeloj kući.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton zahvalio mu je zbog svih godina rada i rekao da je bio sjajan. Uz voditelja je u posljednjoj emisiji bila i njegova obitelj, supruga Shawn i sinovi Chace i Cannon s kojima će, kako kaže, sada provoditi više vremena. 

- Znao sam da će doći ovaj dan. Ove riječi nije lako izgovoriti - našalio se Larry na početku showa.

Zahvalio se svima koji su sudjelovali u nastanku programa.

- Ne događa mi se često u životu da ostanem bez riječi. Želim zahvaliti svima kao i osoblju iza kamera. Kada sam prije 25 godina započeo raditi u malom studiju u Washingtonu nikada nisam mislio da će to ovoliko potrajati - rekao je King. 

Obećao je da će se s vremena na vrijeme ponovno pojavljivati na CNN-u.

- Ne znam što da kažem. Vama, draga moja publiko, veliko hvala, a umjesto zbogom, doviđenja - tim riječima se voditelj oprostio od gledatelja. Odlazak je najavio još u lipnju jer se gledanost showa smanjila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • panika135 17.12.2010.

    10 godina odlazii u mirovinu, kao da mu je bilo tesko, sjedio i razgovarano u udarnom terminu

  • Cwrcak_1 17.12.2010.

    legenda!! da ga oce samo ko' Opru pustat s prijevodom... i na hrt... inace legenda :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare