To je to što me zanima!

Otkad ima unuku, Mišo Kovač 'zaboravio' je da ima i kćer

Kako je moja kraljica? Kako je moja prijateljica? Kako je tvoje dijete? Jesi li poljubila kćer?, pitanja su koja Mišo postavlja kćeri Ivani. Ona mu, kaže, na to odgovori: ‘Tata, postojim i ja’
Vidi originalni članak

Kad me tata nazove, pitam se misli li taj čovjek uopće na mene, ispričala je Ivana Kovač (40).

Pjevačica je u emisiji ‘InMagazin’ otkrila kako je njezin otac Mišo (76) živnuo otkako je prije pet mjeseci dobio unuku. Mala Elena toliko je zaokupila legendarnog pjevača da se njegova kći počela pitati misli li katkad na nju ili samo na unuku.

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Mišo Kovač postao dida: Ivana je u Zagrebu rodila djevojčicu

- Kako je moja kraljica? Kako je moja prijateljica? Kako je tvoje dijete? Jesi li poljubila kćer? - pitanja su koja Mišo postavlja kćeri Ivani. Ona mu, kaže, na to odgovori: ‘Tata, postojim i ja’.

Ivana se vratila glazbenoj karijeri. Kad ni ona ni njezin partner, inženjer radiologije Elvir Hasanhodžić (33), neće stići čuvati Elenu, poslat će je u baka-servis u Dalmaciju.

Inače, Ivana i Elvir zajedno su gotovo dvanaest godina. Svojeg nevjenčanog supruga sada, kaže, sve češće hvali, jer se odlično snašao u ulozi oca. Trebali bi uskoro i službeno ozakoniti svoju vezu, iako, kaže Ivana, nikada se nije zamišljala u vjenčanici.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • menart 21.01.2018.

    Volim Ivana. Sasvim normalna, lijepa, duhovita i prekrasno pjeva. A to sto nekad covjek zaluta. Pa sta?! Vazno se vratit na pravi put a ne uvijek ma ona je bila blablabla... tko sam ja da sudim? Ivana u nove pobjede. Sve najbolje vam zelim. Pozdrav dragim ljudima

  • 20.01.2018.

    Sto je sa pjevanjem i podršci za Keruma u Splitu? Kad polu lud čovjek podržava lopove i takve stranke

  • CarminaBurana 19.01.2018.

    ovu Ivanu je lako voljeti, jedno divno bice...sretno ljepotice

Komentiraj...
Vidi sve komentare