Obavijesti

Show

Komentari 66

Mišo Kovač postao dida: Ivana je u Zagrebu rodila djevojčicu

Mišo Kovač postao dida: Ivana je u Zagrebu rodila djevojčicu
3

KOVAČEVI SLAVE Legendarni pjevač dugo je priželjkivao unuku, a Ivanina majka Anita rođenje djevojčice slavila je s prijateljima. Glazbenica je Elvira upoznala dok je on radio u pizzeriji u Tribunju

VIDEO

Ivana Kovač (39) i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić (32) postali su roditelji. Pjevačica je rodila djevojčicu jučer oko 18 sati prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici.

- Još uvijek ne vjerujem da ću postati majka koliko god sam se trudila zamisliti taj scenarij. No jedno je glava, a drugo kad ugledaš vlastito dijete tako da mi se to još sve doima nestvarno - rekla je nedavno Ivana. Pjevačica se tada pohvalila kako je njezin otac, legendarni pjevač Mišo Kovač (76) jako uzbuđen što će postati djed i dobiti unučicu.

- Presretni su i on i mama, kao i Elvirovi roditelji te naši prijatelji. Godinama su me propitkivali “Kad ćeš roditi”, a sad im odgovaram bez razmišljanja: “Evo me, sad ću” - šalila se pjevačica za vrijeme trudnoće. Ivanina majka i bivša Mišina supruga Anita Kovač (64), kako doznajemo, s prijateljima je slavila rođenje svoje prve unuke, dok je Ivana navodno prijateljima i bliskim suradnicima poslala fotografiju iz rodilišta te im se tako pohvalila da je postala majka. Mišina kći i inženjer radiologije prohodali su prije više od deset godina.

Glazbenica je Vodičanina Elvira upoznala dok je on radio u pizzeriji u Tribunju gdje je Ivana često boravila kod svoje majke.

Miso Kovac

- Na njega sam gledala kao na “onog smišnog malog”, a zbližili smo se tek na Mišinom koncertu u primoštenskom klubu Aurora. Prohodali smo 1. rujna, na moj rođendan - ispričala je pjevačica. Budući zet, tvrdi Ivana, dopao se na prvi pogled legendarnom pjevaču pa je Mišo obećao paru zapjevati na vjenčanju čim ga zakažu.

- Tati uopće nije smetalo to što je Elvir sedam godina mlađi od mene, jer je vidio da me iskreno voli. Miši je bitno da je pored mene netko tko će me, kad skrenem s pravog puta, povući za rukav i vratiti u normalu, a Elvir je upravo takav - rekla je Mišina kćer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane