To je to što me zanima!

Otkrivena imena svih likova iz filma o 'Power Rangersima'

'Power Rangersi' su godinama bili televizijski fenomen, koji je zarobljavao naše misli i srca. Napokon su nam pokazana i imena a i portreti glumaca koji će glumiti u novom filmu...
Vidi originalni članak

Ako ste tijekom devedesetih gledali televiziju, bilo vam je jednostavno nemoguće izbjeći seriju o braniteljima svijeta - Power Rangersima. Doduše, u Hrvatskoj nisu nikad stekli popularnost kakvu su postigli u drugim dijelovima svijeta.

No ako ste i vi jedan od pravih ljubitelja te legendarne serije, onda vas je zasigurno oduševila vijest da se snima visokobudžetni film sa serijom kao polaznim materijalom.

A nakon prvotnih slika naših heroja na okupu, dobili smo i slike svakog od heroja ponaosob. Pogledajte ih u nastavku teksta.

Uz heroje, do sada smo saznali i da je jednu od glavnih uloga, onu Zordona s Eltara, glumi Bryan Cranston, kojeg mnogi od vas ipak bolje znaju kao Malcomovog oca (a mi ga pamtimo po seriji 'Na putu prema dolje', tj. 'Breaking Bad').

Uz njega, objavljeno je i da će glavnu negativku, zlokobnu Ritu Repulsu, glumiti Elisabeth Banks.

A što se naših Rangera tiče, kao što možete vidjeti, njihova imena su poprilično poznata. To jest, likovi iz serije su isti oni koje ćemo gledati na velikim platnima.

Film u kina stiže krajem ožujka 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bosna d.o.o.. 16.07.2016.

    Ovo će biti flop

Komentiraj...
Vidi sve komentare