To je to što me zanima!

Otvorio je pitanje za 500.000 kuna. Znate li točan odgovor?

Kojoj je životinji najviše sličio izumrli antrakoterij, 'zvijer od ugljena?', glasilo je pitanje, no natjecatelj nije znao da je riječ o svinji pa je odustao i napustio kviz s osvojenih 250.000 kuna
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' natjecanje je nastavio Kristo Kristić (40) iz Dubrovnika koji je stao na desetom pitanju za 32.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radnja kojeg Šenoina djela počinje godinu dana nakon 'Seljačke bune'? - glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: 'Prijan Lovro', 'Branka', 'Zlatarevo zlato' i 'Prosjak Luka'.

Odlučio se za 'Zlatarevo zlato', što je točan odgovor pa je natjecatelj prešao drugi prag, a ostala su mu i dva jokera.

- Koga je Émile Zola, uz mnoge vojne dužnosnike, optužio u pismu 'Optužujem'? - bilo je pitanje za 64.000 kuna.

Kristo je iskoristio joker 'zovi' koji mu je iskreno rekao kako 'nema pojma'. Nije htio iskoristiti jedini preostali joker, pola-pola, pa je odabrao odgovor 'Tri grafologa' i tako osvojio 64.000 kuna.

Iduće pitanje je glasilo: 'Kupa utječe u Savu, a Korana i Dobra utječu u Kupu. U koju rijeku utječe Mrežnica?'. Iskoristio je joker 'pola-pola', a ostali su mi odgovori Korana i Dobra. Odlučio se za Koranu, što mu je osiguralo 125.000 kuna.

- Čija himna ima istu melodiju kao himna Ujedinjenog Kraljevstva - bilo je pitanje za 250.000 kuna.

KVIZ 'TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ' Odustao na pitanju za 250.000 kuna: Znate li vi točan odgovor?

Odabrao je Lihtenštajn i pogodio pa su mu ostala još samo dva pitanja da osvoji milijun kuna.

- Kojoj je životinji najviše sličio izumrli antrakoterij, 'zvijer od ugljena?' - glasilo je pitanje za pola milijuna, no nije znao da je riječ o svinji pa je odustao i napustio kviz s osvojenih 250.000 kuna.

Zatim se natjecala Dajana Gržić (29) iz Zagreba koja je iskoristila joker 'zovi' na pitanju za tisuću kuna, a ubrzo je ispucala i preostala dva jokera.

Odustala je na pitanju za 16.000 kuna pa je kviz napustila s 8.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • danijelavucic07@gmail.com 04.12.2020.

    Čudim se da ima ljudi koji uopće gledaju HRT

  • TAKE IT BACK 04.12.2020.

    Kada je ona ženska sinoć završila ja sam se sramio a poluobrazovan sam. Od ukupnog broja pitanja znala je odgovoer na dva čini mi se. Tri džokera, pomoć voditelja, da ponoriš. kako je uopće došla u priliku da sjedne u tu stolicu.

  • domo 03.12.2020.

    Nema potrebu ovdje nešto komentirati, a pogotovo uspoređivati kandidate jer će opet netko biti da žene nisu ravnopravno, potplaćene,itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare