To je to što me zanima!

Ovako je folkerica Olivera iz 'Savršenog' izgledala prije korekcija: 'Guza mi je prirodna!'

Gledateljima je najviše pažnje 'ukrao' njezin atraktivni izgled. Na početku su je prozvali 'hrvatskom Kim Kardashian', a nakon ulaska u show primijetili su sličnosti s nekadašnjom kandidatkinjom Hanom Rodić
Vidi originalni članak

Kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Olivera Matijević (32) na početku karijere pjevala je rock-glazbu, a potom je prešla u turbofolk vode. 

- Razlog prelaska na folk je bio isključivo vođen mojim osjećajima prema glazbi i uvijek sam slušala svoje srce - objasnila je u nedavnom intervju za RTL.hr. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Današnja brineta, 2015. godine kročila je na folk scenu kao plavuša.

Folk pjevačicu povezivali su s kolegom Darkom Lazićem (30), a njezini najvjerniji obožavatelji su nogometaši kojima često pjeva na privatnim zabavama.

Gledateljima je najviše pažnje zaokupio njezin današnji izgled, pa su je već prozvali 'hrvatskom Kim Kardashian'.

- Svakako da mi imponira takav epitet, iako moram naglasiti da je Kim ugradila silikone, a ja sam prirodna, tj. moja stražnjica je prirodna. No ja volim da me svi znaju kao Oliveru Matijević - kaže pjevačica. Nakon ulaska u show primijetili su sličnosti s prošlom pobjednicom, Hanom Rodić (25), koja je i dalje u sretnoj vezi s prvim Savršenim.

PJEVAČICA TRAŽI LJUBAV I fanovi 'Savršenog' se čude: Ne znamo koja je Olivera, a koja je Hana. Nevjerojatno su slične...

Hana koristi filere, a nije tajna da je Olivera povećala usnice.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • dejvikroket 27.03.2022.

    Nema tu ništa prirodno, a sve skupa, odbojno. Kog bi to privuklo, mora biti freak, od plastičnih lutaka, no, one su ipak ljepše.

  • vava5 24.03.2022.

    Bila je lijepa djevojka!Šta si uradi ženo?!Ne izgleda lijepo uz to je i odbojna,a bila zgodna i simpatična cura.

  • mala vatra 24.03.2022.

    Pobogu zašto zgodne cure od sebe prave kreature...koliko je zgodnija prirodna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare