Obavijesti

Show

Komentari 28

I fanovi 'Savršenog' se čude: Ne znamo koja je Olivera, a koja je Hana. Nevjerojatno su slične...

I fanovi 'Savršenog' se čude: Ne znamo koja je Olivera, a koja je Hana. Nevjerojatno su slične...
8

Gorana je osvojila Hana, a par je i dalje u vezi. Započinje nova sezona, a pažnju plijeni Olivera koja mnoge gledatelje podsjeća na kandidatkinju prve sezone popularnog showa

Folk zvijezdu Oliveru Matijević (32) gledatelji ispred malih ekrana imat će priliku gledati u novoj sezoni popularnog showa 'Gospodin savršeni' u kojemu će se boriti za srce doktora fizike te samostalnog predavača Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, Tonija Šćulca (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Olivera je svojim atraktivnim izgledom već privukla pažnju, a mnogi ju sada uspoređuju i s Hanom Rodić (23) koja je u prvoj sezoni ovoga popularnog showa osvojila srce Gorana Jureneca (42),

- Ova djevojka je ista Hana Rodić - pisali su obožavatelji showa.

- Ajme, ona i Hana su identične - složili su se i drugi komentatori.

Obje djevojke imaju plave oči te punija usta te nije čudno što gledatelji vide sličnost u njima, a između obožavatelja popularnog showa povela se i rasprava kopirala li Olivera Hanu ili Hana Oliveru.

Hoće li Olivera osvojiti srce Tonija kao što je Hana osvojila Gorana, preostaje nam za vidjeti.

Prisjetimo se, ovu folk pjevačicu povezivali su s Darkom Lazićem (30), a njezini najvjerniji obožavatelji su nogometaši kojima često pjeva na privatnim zabavama. Aktivna je i na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije u provokativnim izdanjima, a prati ju više od 100 tisuća pratitelja.