Obavijesti

Show

Komentari 66

Pjevačica u lovu na 'Savršenog' ljubila je Darka Lazića: 'Najveći bakšiš mi je bio 5000 eura!'

Pjevačica u lovu na 'Savršenog' ljubila je Darka Lazića: 'Najveći bakšiš mi je bio 5000 eura!'
9

Poznati folk pjevač navodno je zbog Olivere prekinuo dugogodišnju vezu s majkom njegovog djeteta. Upoznali su se u Beču, a njihova romansa trajala je kratko

VIDEO

Imam tu neku energiju koju prenosim na mnoge ljude, Naravno, humoristična sam tako da mislim da sam posebna, izjavila je, Olivera Matijević (32) još jedna kandidatkinja popularnog showa 'Gospodin savršeni'. Ova atraktivna folk pjevačica poznata je javnosti od ranije jer su je povezivali sa srpskim pjevačem Darkom Lazićem (30), a njezini najvjerniji obožavatelji su nogometaši kojima često pjeva na privatnim zabavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Darko Lazić opet radi probleme VIDEO

Najveći fanovi su joj Vatreni

Kako piše Slobodna Dalmacija, nekadašnja rokerica Olivera sada je folk zvijezda. Njezini su glazbeni hitovi poznati u cijeloj regiji, a poznato je i kako nastupa u diskotekama diljem Austrije, Švicarske, Njemačke i Hrvatske.

Ipak, njezini najveći obožavatelji su naši Vatreni kojima često pjeva na privatnim zabavama. 

- Nije nikakva tajna da nogometaši slušaju narodnjake, zna se da oni to vole - kaže pjevačica te otkriva tko je od njih njezin najveći fan.

Bruno Petković me voli slušati, često je znao dolaziti u jedan zagrebački klub. Njega i osobno poznajem, jako je drag momak - priznala je Olivera.

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo

Pjevala je ona i Dariju Srni (39) i Domagoju Vidi (32), a nedavno je snimila i duet s prvim strijelcem Rijeke i HNL-a Josipom Drmićem (29) 'Zašto mi to radiš. Mnogi nisu ostavili ravnodušni na stihove pjesme, a pogotovo nakon što je nogometaš priznao da je pjesma autobiografska. 

Pjevačica je svojedobno priznala i da isključivo živi od glazbe i da unatoč koroni ima posla te da je jednom prilikom dobila napojnicu od pet tisuća eura.

- Bilo je to u jednoj diskoteci u Austriji od veselog društva koje se malo opustilo - ispričala je.

Bivša djevojka Darka Lazića

Pjevačicu su povezivali i s nekoliko javnih osoba, a među njima je i srpski pjevač Darko Lazić s kojim je navodno imala kratku romansu. Upoznali su se u Beču, a nakon što je Lazić prekinuo dugogodišnju vezu s majkom njegovog djeteta, Marinom Gagić, mnogi su smatrali da je za to kriva upravo ova pjevačica koju zbog oblina nazivaju hrvatskom Kim Kardashian (41).

Darko i Olivera, navodno su, bili u tajnoj vezi, a onda su procurile poruke koje joj je glazbenik slao dok je bio u vezi s Marinom.

- Pa dobro, kada će ova farsa s Marinom završiti. Ovo je već smiješno, a obećao si mi - navodno je pisala Olivera, a Darko je, prema pisanju Kurira, odmah odgovorio. 

- Sačekaj još malo. Nakon Pule ću završiti s njom. Ona je dijete, ništa ne zna. To je zbog novinara dobro - dodao je Darko.

Ni Olivera ni Darko nikada nisu pretjerano komentirali ovu temu, ali je Matijević svojedobno izjavila kako je popularnog pjevača ostavila u prošlosti, da mu želi sve najbolje te da je taj period iza nje.

Zadivljujuće vile iz 'Gospodina Savršenog': Cijene noćenja su od 350 pa sve do 12 tisuća kuna
Zadivljujuće vile iz 'Gospodina Savršenog': Cijene noćenja su od 350 pa sve do 12 tisuća kuna

Estetski zahvati

Izazovnu brinetu na Instagramu prati preko 100.000 ljudi pa su česti i negativni komentari, koji se u najvećoj mjeri tiču njezinih plastičnih operacija, no ona ih oštro demantira. 

- Na meni je apsolutno sve prirodno, od glave do pete! Ni guza, ni grudi, ni lice...Ništa od toga nije umjetno. Jedino jednom godišnje filerima povećam usne zato što je to postalo trend. Jedno sam vrijeme pretjerala pa sam išla na razgradnju i brzo se dovela u normalno stanje. Očito samo isfrustrirane žene koje sjede doma za mobitelom ili laptopom tipkaju: 'Evo ima velika usta', 'Evo ružna je', 'Evo debela je'... Nikad u životu ne bih nekome komentirala sliku ili pisala takve poruke - rekla je Olivera.

Gospodin savršeni

Osebujnu folk pjevačicu sada ćemo imati prilike gledati i u novoj sezoni showa 'Gospodin savršeni', a hoće li upravo ona osvojiti Tonija iz Splita preostaje nam za vidjeti. Olivera je priznala što sve jedan muškarac mora imati kako bi osvojio njezino srce.

 - Da bi muškarac osvojio moje srce, mora biti romantičan, iskren i savršenog osmijeha jer to prvo primijetim na muškarcu. No prije svega, trebamo biti prijatelji - kaže pjevačica te dodaje kako je i sama takva kad joj se netko sviđa.

- Došla sam iskreno po ljubav i nadam se da ću ga osvojiti iskrenošću, energijom, osmijehom, a i ljepotom - priznala je Olivera.

Pjevačka karijera vrlo joj je važna i zato bi pokraj sebe voljela imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin