To je to što me zanima!

Ovako se pravdao pijani vozač: 'Za sve je kriv Šabanov auto...'

Policiji je navodno rekao da je vozač Seata, glazbenik Mirsad Kerić, bio taj koji je 'izgubio kontrolu nad vozilom' te da on jednostavno samo nije uspio izbjeći prepreku koja mu se našla na putu...
Vidi originalni članak

Vozač koji je izazvao sudar u kojem je život izgubio pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić tvrdi da nije odgovoran za ono što se dogodilo. Kako prenose njemački mediji, 34-godišnji vozač čiji se identitet još uvijek ne zna, za vrijeme tragične nesreće bio je pijan, a također je vozio i bez vozačke dozvole. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, vozač Mazde i dalje ne priznaje da je odgovoran zbog nesreće u kojoj je život izgubio Šaulić.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGINUO U NESREĆI Uz njih smo i plakali i slavili: Ovo su Šabanovi najveći hitovi

I ne samo to, policiji je navodno rekao da je vozač Seata, odnosno glazbenik Mirsad Kerić taj koji je 'izgubio kontrolu nad vozilom' te da on jednostavno samo nije uspio izbjeći prepreku koja mu se našla na putu. 

Vozilo njemačkog vozača udarilo je u stražnju stranu Šabanovog automobila, a od siline udarca automobil se u potpunosti izobličio. Prizori na mjestu nesreće izgledali su nestvarno i zastrašujuće, kao i stanje u kojem su vatrogasci pronašli automobil legende narodne glazbe.

Šauliću, koji se nalazio na suvozačevom mjestu, nije bilo pomoći, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu preminuo je od zadobivenih ozljeda. I nije jedini koji je stradao u nesreći, prije nekoliko sati srpski mediji napisali su da je u stravičnoj nesreći život izgubio i Šabanov vozač Mirsad. 

STRADAO U PROMETNOJ U NJEMAČKOJ Odlazak kralja narodne glazbe: Šaban Šaulić poginuo u nesreći

Iako su se liječnici satima borili za njegov život, Keriću nažalost nije bilo pomoći. Otkad je izašla vijest o njegovoj smrti, od Mirsada se na društvenim mrežama opraštaju njegovi prijatelji i obožavatelji.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Moslavec 19.02.2019.

    Na slikama se vidi da se je nesreća dogodila na dijelu ceste gdje su radovi. Na takvim mjestima je brzina ogranićena na maksimalno 80 km/h, ali u principu je manje. Po silini udarca se može zakljućit da je vozać Mazde naletio puno većom brzinom od dozvoljene, tak da mu može pomoć jedino da mu sudi hrvatsko pravosuđe.

  • bonecrusher 19.02.2019.

    Može tip pričat šta hoće, ali utvrditi će se tko je kriv istragom. Već i to što je bio pijan i bez vozačke povlači određene konsekvence. Dačićev "prijatelj"? pojam "Prijatelj" je malo drugačiji nego što ljudi misle..."prijatelji" su samo blizu tebe kad si pun penez, kad ti ide i kad vide da preko tebe mogu polučiti neke privilegije i beneficije za vlastitu korist. Kad bankrotiraš i svi te napuste - onaj tko ostane uz tebe - taj udovoljava pojmu "prijatelj". Ako ostane i jedan - sretan si čovjek.

  • japanokinez 19.02.2019.

    Razbio ih odostraga auto naprijed izgleda solidno a mrtvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare