To je to što me zanima!

'Ovdje sam napravio karijeru, ne želim više biti podstanar...'

Razgovor o svirkama i nastupima postao je kao razgovor o kečigama, ribi koje nema gotovo nigdje. Neki se kunu da su je vidjeli, mi ostali slušamo u čuđenju, iskreno će Edo
Vidi originalni članak

Edin Osmić (42), poznatiji kao Edo Maajka unatoč pandemiji neumorno radi. U intervjuu za Večernji list popularni reper progovorio je o svojim nastupima, o Zagrebu te o budućnosti koja ga jako zabrinjava.

EXPRESS Edo Maajka: Planovi, planovi. Sadim sjemenje pa ću vidjet’ što će od toga na kraju izrasti

Nedavno je izašla pjesma 'Ljubav' u kojoj je Edo surađivao s kultnim Pips Chips & Videoclipsom.

- Zvao me Ripper, volim Pipse i taj album, tako da sam s guštom uletio s jednim versom. Pjesma je ispala odlično, volim je i inače, tako da je to jedna mala pobjeda u mom džepu - govori reper.

Nastupe je i dalje teško organizirati zbog pandemije, ali on strpljivo čeka.

- Nije lako, što se tiče nastupa, tu čekam i hiberniram, imam čak jednu svirku za ljeto što je već napredak u odnosu na svirke lani.

Edo se aktivno bavi pisanjem, stihovi su u glavi, a novi album bi trebao biti vani na ljeto. Uz to, priprema se i na mogući podcast

- Ne žurim se s time, čekam i kad bude, bit će.

Ponovno se nalazi u Zagrebu za kojeg ga vežu mnoga lijepa sjećanja.

- Tu sam stvorio karijeru, sada radim na tome da konačno završim s podstanarstvom i prestanem se maltretirati s prijavama i odjavama u Petrinjskoj - govori za Večernji list.

REPER 'OTVORIO DUŠU' Edo Maajka priznao: 'Radio sam kao kuhar, ali i to se zatvorilo'

Kao i sve druge, i Edu muče problem oko klimatskih promjena i cijele situacije oko pandemije.

- Najviše me zabrinjavaju klimatske promjene i sve što one donose i što će donijeti, brine me nepravda, zabrinem se svaki put kad imam povišenu temperaturu, kad mi djeca imaju neke probleme, prijatelji, poznanici, itd. Brinem se, a to nije dobro ni zdravo - završio je poznati reper.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 11.04.2021.

    i kaj sad bi stan od države? e pa nemore, no pasaran

  • japanokinezjapano 11.04.2021.

    Ja mislim da ti i tebi nalik ne bi trebali dobivati prostora za priču. Pjevaj repaj radi na baušteli ali oslobodi nas priče. Danas si protiv svega, sutra ćeš biti za sve.

  • nomistakes 11.04.2021.

    ko je ovaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare