To je to što me zanima!

Ovi slavni parovi nisu izdržali iskušenja, u 2021. su prekinuli

Na listu najvećih prekida ljubavnih veza spadaju reality zvijezda Kim Kardashian i reper Kanye West, manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik, pjevači Shawn Mendes i Camila Cabello te mnogi drugi...
Vidi originalni članak

Ova godina zasigurno će ostati zapamćena po mnogim dobrim i lijepim stvarima, ali i po nekima koje treba što prije zaboraviti. Tako i mnogim parovima čije veze nisu uspjele unatoč 'velikoj' ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razvod koji je mnoge ove godine šokirao je upravo onaj reality zvijezde Kim Kardashian (41) i repera Kanye Westa (44). Nakon nekoliko trzavica i u konačnici frustracije, tuge i bijesa, naveli su Kim da u veljači podnese zahtjev za razvod braka. Sve je zapravo započelo još tijekom obiteljskog odmora na jezeru Tahoe, kada je Kim tješila i njezina najstarija sestra Kourtney (42), koja joj je rekla da će ako i krenu svatko svojim putem Kanye i dalje biti dobar otac njihovo četvero djece.

Još jedan razvod prodrmao je javnost, a radi se o manekenki Gigi Hadid (26) i pjevaču Zaynu Maliku (28). Svoju šestogodišnju vezu prekinuli su nedavno i to godinu dana nakon rođenja njihove prve kćeri Khai. A  'šuška se' kako je razlog prekida upravo i manekenkina majka Yolanda Hadid (57) koju je Zayn navodno udario tijekom jedne svađe.

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva te dvogodišnje romanse početkom studenog razišli su se i pjevači Shawn Mendes (23) i Camila Cabello (24). A razlog prekida bio je zajednički. Shvatili su da su trenutno na potpuno drugačijim životnim putevima i da je vrijeme da njihov zajednički put završi.

Nakon jednogodišnje burne romanse zvijezda 'Kissing Bootha' i 'Euphorie' Jacob Elordi (24) te manekenka Kaia Gerber (20) prekinuli su također krajem studenog ove godine, samo nekoliko tjedana nakon što su se prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu i proslavili Noć vještica. Par je navodno ostao u dobrim odnosima.

 Iako su reality zvijezda Khloe Kardashian (37) i košarkaš Tristan Thompson (30) nekoliko puta davali šansu svojoj vezi, ovog ljeta ipak su odlučili stati na kraj svojoj ljubavi. A razlog prekida je Thompsonova nevjera. 

 Nakon samo pet mjeseci provedenih zajedno zvijezda serije 'Bridgerton' Phoebe Dynevor (26) i komičar 'SNL'-a Pete Davidson (28) odlučili su stati na kraj svojoj ljubavi u travnju ove godine navodno zbog stalne razdvojenosti.

Činilo se da im cvjetaju ruže, no očito ništa nije onako kako se na prvu čini. Tako je bilo kod glumaca Bena Afflecka (49) i Ane De Armas (33) koje su svoje zajedničke ljubavne trenutke provodili na vrhuncu pandemije. A iz nekoliko izvora dolazile su informacije da se filmske zvijezde suočavaju s različitim poglavljima u svojim životima, pa su tako odlučili krenuti svatko svojim putem.

UZRUJAO OBOŽAVATELJE Jennifer Lopez se oglasila zbog intervjua koji je ocrnio Afflecka: 'Ova je priča jednostavno lažna'

Nakon četiri zajedničke godine i zaruka, glumica i pjevačica Jennifer Lopez (52) i igrač bejzbola Alex Rodriguez (46), prekinuli su usred glasina o njegovoj nevjeri. Odlučili su također krenuti svatko svojim putem te su se službeno razišli u travnju ove godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 31.12.2021.

    To je normalno slavne osobe ne mogu dugo.biti u vezi...

  • Prcko 16 31.12.2021.

    A di su breskvi a i voyager ili kako vec sta s njima

  • ŠefCjevara 31.12.2021.

    Moj život više nema smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare