To je to što me zanima!

Ovo je Kraljica Hrvatske 2023.

Vita Sever osvojila je laskavu titulu u utorak. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njezine obveze, dodijeljena je Mihaeli Tekić iz Slavonskog Broda. Druga princeza postala je Vlatka Pačarić
Vidi originalni članak

U Rovinju, višegodišnjem šampionu turizma, laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Vita Sever, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske. Upravo tako stoji na Instagram stranici izbora Kraljice Hrvatske 2023.

IZBOR LJEPOTE Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta: Uskoro u Rovinju...

Izbor Kraljice Hrvatske 2023. za Kraljicu Svijeta bio je u utorak. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njezine obveze, dodijeljena je Mihaeli Tekić iz Slavonskog Broda. Druga princeza postala je Vlatka Pačarić iz Slatine, koja je uz  osvojila lentu i kraljice elegancije. 

Paola Kliba iz Pule je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Nika Ban iz Pule ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti, Martina Jurišić iz Rovinja osvojila je titulu Kraljice medija, Kraljicu šarma osvojila je Laura Aleksa iz Đakova te je Kraljicu simpatičnosti osvojila Lea Lippe iz Zagreba.

Djevojke su se publici predstavile u nekoliko izdanja. Između ostaloga, prošetale su u raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama.

PALA JOJ KRUNA Titulu nove Kraljice Hrvatske osvojila je Sandra Vugrinec

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • TECHNO VIKING 13.12.2023.

    ovi stari sevci na slikama sa misicama se najvise smiju!  bas se pitam zasto?!

  • user_140863 13.12.2023.

    Laksativ :)

  • marac35 13.12.2023.

    Jadna nam zemlja, pa sve tri su jadne, kaj niste bolje mogli pronaći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare