Obavijesti

Show

Komentari 0

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta: Uskoro u Rovinju...

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta: Uskoro u Rovinju...
5

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, etiketirala je svoje vino i pjenušac nazivom 'Kraljica Hrvatske'

VIDEO

I ove godine rovinjski hotel Lone 29. studenoga 2022. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice grada Rovinja - krune Mediterana koji je ujedno i višestruki te ovogodišnji turistički prvak Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Misice 01:11

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“. O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj.

Djevojke će se publici predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće 'Alyce Paris', potom u raskošnim vjenčanicama salona 'Nikolina' koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske te u kupaćim kostimima brenda 'Pletix'. Za siguran hod i udobne cipele pobrinut će se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bit će zadužen frizerski salon Gea, dok će za make-up biti zadužena Tamara Flego.

Osvajačice lenti zablistat će u nakitu Zlatarne Dodić, a sunčane naočale brenda Sherri Hill krasit će lica mladih ljepotica koje će uživati u delicijama Kanaan. Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica Neurospine te Poliklinika Veir.

Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula. Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput  Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

Svečanost će voditi zabavan voditeljski par, Zlata Muck Sušec i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Giuliano Đanić, te grupa Feminnem. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast.

Nova Kraljica Hrvatske otkriva: Vježbala sam i pazila što jedem, u manekenstvu nemam iskustva
Nova Kraljica Hrvatske otkriva: Vježbala sam i pazila što jedem, u manekenstvu nemam iskustva

Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja. Za izradu prekrasnih buketa zadužena je cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane