To je to što me zanima!

Ovo je najružniji džemper? Tori Spelling 'fura' lik Kris Jenner

Kći preminulog producenta Aarona Spellinga nekoć je živjela, kako kaže, u izobilju, ali od njegovog bogatstva koje se procjenjivalo na 600 milijuna, morala se zadovoljiti s 800 tisuća dolara...
Vidi originalni članak

Glumica Tori Spelling (46) shoppingirala je ovog vikenda u Malibu gdje živi, a paparazzima je za oko zapeo njezin blagdanski džemper od 100-njak kuna. 'Ulovili' su je kada je izlazila s vrećicama, a ona im je mahnula i nasmijala se. 

NA ODMORU Spelling šokirala: Prošetala u mrežastoj trenirci i štiklama...

'Djed Božićnjak naporno radi, ali Kris Jenner radi više', piše na božićnom džemperu kojeg su njezini fanovi već prozvali ružnim. Tori nije otkrila smatra li Kris uzorom ili se samo šali na njezin račun. 

Glumica najpoznatija po ulozi Donne Martin u seriji 'Beverly Hills, 90210', godinama muku muči s plastičnim operacijama, kilogramima i novcem, a zlobnici su već komentirali kako je pohodila sniženja i 'častila' se na dan Crnog petka. 

Kći preminulog producenta Aarona Spellinga nekoć je živjela, kako kaže, u izobilju, ali od njegovog bogatstva koje se procjenjivalo na 600 milijuna, morala se zadovoljiti s 800 tisuća dolara.

Sa suprugom Deanom McDermottom (53) često ima trzavice i bračne krize jer se godinama, kako kaže, muče s dugovima i kamatama. Par ima kćeri Stellu (11) i Hattie (8) i sinove Liama (12), Finna (7) i Beaua (2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Rara Avis_1 05.12.2019.

    ..ima i puno ružnijih :))

  • Magija_1 04.12.2019.

    Joj,kako mi je antipatična ta žena

  • 03.12.2019.

    najdraza u bewerly hillsu mi je bila valerie

Komentiraj...
Vidi sve komentare