To je to što me zanima!

Ovoljetni hit slavnih ljepotica: 'Fotkanje' s leđa u bikinijima

Nakon groznih, ali popularnih, 'duck facea' i 'selfija' bez šminke novi hit prihvatile su brojne zvijezde, jer dok poziraju ne moraju se previše brinuti kako im izgleda lice
Vidi originalni članak

Slavne dame na svojim profilima na društvenim mrežama ovo ljeto objavljuju fotografije za koje su pozirale okrenute leđima, u badiću ili toplesu. 

Nakon groznih, ali popularnih, 'duck facea' i 'selfija' bez šminke ovo je novi hit koji su brojne zvijezde odmah prihvatile, a obožavatelji su im uglavnom zahvalni zbog toga. Najbolje od svega je što se djevojke mogu 'fotkati' u toplesu i zadržati dostojanstvo i ne moraju se prije toga šminkati i previše namještati. Gledatelji su pak pošteđeni od, često iritantnih, grimasa.

Miley Cyrus (21) sa svojim je obožavateljima, očekivano, podijelila 'fotku' na kojoj je u toplesu. Njen primjer slijedila je i Rita Ora (23) koja je golih grudi pozdravila Los Angeles. Millie Mackintosh (25) pohvalila se 'fotkom' na kojoj u toplesu skače u more. Kendall Jenner (18), Gisele Bundchen (34), Beyonce (32), Rihanna (26) i Lea Michelle (27) bile su ipak čednije pa su, iako su pozirale s leđa, na sebi ostavile gornje dijelove kupaćih kostima. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Sheeena 09.08.2014.

    Sa vremenom sve dosadi pa tako i ti selfiji,sada malo zguza kao "maštajte".Žao mi onih paparaza nemaju više toliko posla od kad se ovi famosni slikaju sami.

  • njofraaaaaa 08.08.2014.

    miley odiza kao muško

  • Mustafa Aga 08.08.2014.

    Znaci tako nas ove dame pozdravljaju...Obnazenim fotografijama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare