To je to što me zanima!

Oženio se bivši farmer: Hrvoje i Patricia na svadbu zvali Jolu

U realty se prijavio kako bi iskušao granice i osvojio novčanu nagradu, ali s obzirom na to da mu je nedostajala djevojka Patricia Pernar, 'Farmu' je prvi napustio
Vidi originalni članak

Hrvoje Karas (27), hrvatski vozač motocrossa kojeg je publika imala prilike upoznati 2015. kao natjecatelja reality showa 'Farma' u subotu je sudbonosno 'da' izrekao pred 400 uzvanika. 

U realty se prijavio kako bi iskušao granice i osvojio novčanu nagradu, ali s obzirom na to da mu je nedostajala djevojka Patricia Pernar (26), 'Farmu' je prvi napustio. 

- Vjenčanje je bilo kao iz bajke. Hrvoje i Patricia ujedno su i krstili svog sina, dječaka Nicka koji je na svijet došao prije deset mjeseci - otkrila nam je prijateljica novopečenog bračnog para. 

Hrvoje i Patricia za vjenčane kumove odabrali su prijatelje iz djetinjstva, a nakon što su se u naselju Kozarevac zakleli na vječnu ljubav, svadbenu svečanost nastavili su u sali u Bjelovaru. Za glazbeni dio događaja iz snova pobrinuo se Splićanin Joško Čagalj Jole (46) i sudionik srbijanske emisije 'Zvezde granda' Karlo Horvat. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • serendipity26 01.10.2018.

    Ova spava u solariju?

  • cicmic 01.10.2018.

    Mlada je malo zagorila ili radi k'o dimnjačar!!! ahahaha...

  • mkustro 01.10.2018.

    Zvali su Jolu i na to zdrobili jedno 10.000 eura. Divota

Komentiraj...
Vidi sve komentare