To je to što me zanima!

P. patrola: Svađali smo se tko će sjediti kraj prozora

Šaljivi zagrebački prometni policajci Alan Parmać i Mato Fabrični nove su zvijezde serije 'Policijska patrola' koja se nedjeljom prikazuje na RTL-u
Vidi originalni članak

Partneri smo tri godine. Dobro se slažemo. U početku smo se svađali tko će sjediti kraj prozora. Trebalo nam je dva mjeseca da shvatimo kako ima prozora za obojicu, opisuje Alan Parmać (35) odnos s kolegom Matom Fabričnim (34). S dvojcem iz zagrebačke prometne policije družit ćemo se svake nedjelje u “Policijskoj patroli” RTL-a. Policajci uz koje je nemoguće ostati ozbiljan slučajno su postali zvijezde.
- Radili smo noćnu smjenu i šef nam je rekao da odradimo snimanje. Ali odlučili su zadržati nas u svih 13 epizoda - ispričao je Mato Fabrični. U početku im je bilo teško naviknuti se na to da je netko s njima u autu dok rade. Kamere su ih pratile četiri mjeseca. U seriji su na zahtjev produkcije pisali manje kazni i bili malo blaži prema prekršiteljima.
- Čim nas šefovi vide na televiziji, bit ćemo kažnjenička bojna - smiju se Mato i Alan. Obojica su iz Zagreba, oženjeni i imaju kćeri. Alan ima Mariju (8), a Mato Petru (9) i Doroteu (5). Završili su policijsku srednju školu i s 15 godina staža ne mogu zamisliti da rade neki drugi posao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HUMI 07.08.2010.

    Mato je ljudina....Čovik za 5!!!!!!

  • gmolak 14.01.2008.

    Joj pa ne znam,ajmo ovako;ovaj lijevo na slici je najveći tenkre i ponaša se ko da je osvojio cijeli svijet.Baš se preserava i glumi tu da je ne znam tko.Ovaj desni ajde još je nekako normalan.Ali ovaj lijevo,jooooj.......

  • entoni 14.01.2008.

    Ja Obožavam takve serije u mojem desetogodišnjem vozačkom stažu mogu pohvaliti većinu saobraćajaca, rijetko kad me zaustave i ok su osim jednom ženske i tipa u Novom Zagrebu kad su me zaustavili sa objašnjenjem da nikoga nema pa šta bude mislio šef smjene da nista ne rade i zajašili da mi desna pozicija slabije svijetli i naplatili neku kaznu za to. Dok prijatelj koji se sudario sa saobraćajcem koji je jurio po travmajskoj ispao kriv umjesto policajca a isto djelatnik policije vozi kao svetac, no saobraćajac si podesio u svoju korist čitav događaj a od prebrze vožnje pa nadalje kriv....Samo neka nastave snimati ali malo iskrenije nije baš sve med i mlijeko....potpisi pa neki lažu da ne znaju pisati, inače više policije i kamera na Zg ceste molim lijepo !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare